Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy zajlott a lánykérésetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy zajlott a lánykérésetek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok másoknak is sikerült- e romantikusra vagy az ritka?? Nekem olyan szép volt... Életkort is légyszi
2011. aug. 25. 18:18
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%

Megosztod velünk, hogy a tied milyen volt? :)

Nekem sajnos még nem volt, de nagyon várom, hogy egyszer legyen. :))) 19/L

2011. aug. 25. 18:24
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Párizs, Eiffel torony előtt a parkban, abszolút nem számítottam rá.
2011. aug. 25. 18:29
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondtam a férfinek, hogy na most már ideje lenne összeházasodni. 26 éve vagyunk együtt.:)
2011. aug. 25. 18:45
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a vőlegény, de azért leírom én is :D A párom egy egy másik városban lakik, nincs messze 10 perc vonattal. Így ide-oda járkáltunk egymáshoz :) Náluk a váró mögött van egy kis beugró rész ahol szoktunk kicsit ölelkezni stb. (mert szerintünk kissé ízléstelen idegen emberek előtt ezt csinálni) mielőtt megy a vonatom. A nagy alkalomkor is elvonultunk oda és egyszer csak letérdeltem elé, gyűrű elő és megkérdeztem, hogy akar-e a párom lenni örökké :) persze nagyon meglepődött, és igent mondott :) Utána jött a vonatom és felszálltam. De ezzel még nincs vége :) Vettem itt egy üveg pezsgőt meg egyet abból a pici tortából és visszamentem :) Írtam neki egy smst, hogy menjen ki a parkba mert valaki várja :) Ott aztán megettük a sütit meg a pezsgőt elkezdtük :D Akkor ismertem 2 éve :) nem rég voltunk 3 évesek, nekem még 1 év van hátra a technikusiból ő dolgozik, de tervezzük ha végeztem akkor összeköltözünk.
2011. aug. 25. 18:45
 5/17 A kérdező kommentje:

Nos persze megosztom :) Hát én már elváltam egyszer de a karika gyűrűmet még hordtam.Páromat nem zavarta. Aztán egy nap azt mondta vegyem le mostmár mert zavarni kezdte, és adjam neki oda mert eltudja adni. :D Jól fel is háborodtam hogy mit képzel.Nem adtam oda elraktam.Erre reggel lehúzott

az ujjamról egy ezüst gyűrűt és azt mondta vissza adja ha oda adom az aranyat.És elment dolgozni. Másnap szólt hogy menjek el este elé a meló helyéhez kocsival.Nem tudtam mit akar fel sem merült bennem semmi.Aztán elvitt vacsizni, én a végén poénból benyögtem hogy gyűrűt nem kapok? Hát nem kaptam. Kocsiba szálltunk és a város legmagasabb pontjára a kilátóra mentünk.Nem értettem mit akar ott. Oda értünk, a város éjjel gyönyörű volt mondta is hogy menjünk fel az emelvényre amiről még magasabbról látunk le.Ott elkezdtem hüjülni vele hogy milyen magas, erre megkérdezte hogy letérdeljen-e?? Mire én mondtam hogy hát persze.Le is térdelt én meg mondom neki hogy akkor most megkéri a kezem ha már ott van?? ( viccből kérdeztem) Azt felelte miért hozzám jönnél?? Röhögés részemről, majd igy szól :de komolyan hozzám jönnél? és kezében volt a gyűrű a dobozzal.Azonnal igent mondtam és alig kaptam levegőt.Ennél tökéletesebb leánykérésről nem is álmodhatnék. :)

2011. aug. 25. 19:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

1. Ő: Figyelj, én meg akarlak kérni, csak vártam valami nyugisabb időszakra, mert nálad sosem lehet tudni, állandóan ezek a feszültségek, de ha neked ez annyira hiányzik, akkor tűzzünk ki egy időpontot, mert én is akarom...

Én: -Hagyjuk!

2.

Én: - Gondolom most ez azért jött jól neked, hogy megint elrontottad a hangulatom, hogy legyen egy jó indokod arra, miért nem veszel feleségül.

Ő: - Elárulom neked csak azért amit mondtál, mert nem akartam előre elmondani, hogy én már a gyűrűket nézegetem.

3. Én: - Lehet, hogy terhes vagyok.

Ő: - Akkor gyorsan összeházasodunk.

Én: - Biztos hogy nem!

Ő: - Miért?

Én: - Megmondtam, ha nem kellettem neked gyerek nélkül, akkor gyerekkel se kelljek. Ha terhes vagyok, tutira nem megyek hozzád.

Ő: - Elveszlek mielőtt kiderül.

Én: - Hahaha! Hát persze!

Hát nem erről álmodtam 18 éves koromban:(

2011. aug. 25. 20:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom kedves elöző:(

Én még 12 vagyok, tudom még gyerek, de ne a szokásos vacsora-letérdel-megkérdi-igen legyen, hanem valami különleges, extrém.(:

2011. aug. 25. 20:32
 8/17 Softness ***** válasza:
100%

engem facebookon kértek meg. :P

Rohadtul nem volt romantikus, de nagyon boldogok vagyunk azóta is.

Na jó oké, elárulom, azért mert épp egy másik országban voltam. mikor visszajöttem kaptam gyűrűt meg minden :)

2011. aug. 25. 20:53
 9/17 anonim válasza:
100%

Hát irigyellek titeket, közben meg örülök is, hogy milyen jó nektek! :-)

Nálunk érdekes mód ez tudjátok mikor jött szóba? Amikor kb 2hónapja voltunk együtt, és a párom mindig erről faggatott, hogy ha vesz/venne gyűrűt, akkor igent mondanék?... Körülbelül ezt 5 alkalommal játszotta el, mindig másként kérdezte, de akkor még nekem - és szerintem másnak is - , elég korainak tűnt, így azt mondtam neki, hogy szerintem ezt még ő sem gondolja komolyan, nem tudom jelen pillanatban mit mondanék, de valószínűleg igen, viszont ezzel még várjunk picit.

Hát, lehet akkor elvettem a kedvét, vagy egyszerűen csak azért kérdezte, mikor még friss volt a kapcsolat, hogy ha úgy adódna se menjünk külön.

2év után született egy kislányunk, aki kedden volt 4hónapos, és 1év 10hónap elteltével azóta sem került szóba az eljegyzés! :-)

Néha komolyan én érzem magam kellemetlenül, amikor mások megkérdezik, hogy: "Na, mikor lesz az eljegyzés?"

Tudom, nekem nem kéne ezzel foglalkoznom, mivel nem én vagyok a férfi.. de mégis....

Hm..Majd egyszer...Talán... :-)

2011. aug. 25. 21:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk semmi romantikus dolog nem volt, de nekem így volt a szép. Főleg, hogy egy szürke hétköznapon (hétfő) történt, amikor pont arra nem számítottam.

Párommal megbeszéltük, hogy aznap együtt alszunk mivel "kapott" egy szabadnapot, (megjegyzem, nem szokott). Ekkor elmentünk pénzt felvenni mert állítólag új pólókat akart venni, ahol szoktunk vásárolni áruházban majdnem mellette van egy ékszerbolt, ott megálltunk és akkor mondta, hogy "elérkezett már azaz idő, hogy megkérdezzem, leszel a feleségem?" na ekkor rögtön a nyakába ugrottam és igent mondtam. Abban a percben szinte megszűnt körülöttem minden annyira boldog voltam.

Utána mentünk is gyűrűt vásárolni, akkor vigyorogtam mint a vadalma. Majd az este folyamán bejelentettük a szülőknek és a testvéreinknek. Meglepődtek rendesen, de velünk örültek.

Jövőre lagzi. Nagyon boldogok vagyunk, megtaláltuk a másik személyében a másik felünket.

Sok boldogságot Nektek is!

21 éves menyasszony.

2011. aug. 28. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!