Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zajlott a lánykérésetek?
Nálunk nagyon szép volt,de nem volt nagy titkolózás előtte,és nem is igényeltem hogy titkolózzon.Együtt vagyunk már több mint 3 éve,együtt élünk több mint fél éve,tudunk egymás minden mozzanatáról,úgyhogy elég nehéz is lett volna titkolnia.Egyik hétfőn megbeszéltük,hogy délután bemegyünk az ékszerüzletekbe és kiválasztjuk a tökéletes gyűrűt,bementünk,megvettük,hazajöttünk,átöltöztünk,én szépen kisminkeltem,de semmi különleges ruha nem volt,semmi,elmentünk egy elegáns étterembe,megvacsoráztunk,mondott egy gyönyörű beszédet a kapcsolatunkról,a legelejétől kezdve,és megkérte a kezem,és felhúzta a gyűrűt az ujjamra.Nem volt benne semmi extra,de nagyon szép emlék mindkettőnknek.:)
20 éves menyasszony
Nálunk az volt, hogy egyetemi gólyabálon táncoltunk, letérdeltem, elővettem az R2-D2-s gyűrűdobozt (mindketten Star Wars kedvelők vagyunk), kinyitottam és ott mindenki előtt megkértem barátnőm kezét aki elsírta magát, a nyakamba hullott és igent mondott.
Mindenki tapsolt körülöttünk.
Besétáltunk a nyaraláson egy gyönyörű tóba úszni. Ott megkérdezte, szeretem-e, és vállalnám-e őt a házastársaként. Mondtam neki, nagyon szeretem, és hogy házasság nélkül is vállalom Őt. Erre megkérdezte, elfogadok-e egy gyűrűt, hogy a jegyese legyek. Igen mondtam. Erre elővette a fürdőnadrágja madzagját, amire 6 csomóval voltak rákötve a gyűrűk, és ott, a vízben állva eljegyeztük egymást. Ha akkor beleesik a gyűrű a tóba, én sose leszek gyűrűs menyasszony. A jegyesség így egy csendes infarktussal indult.
De elmondhatom, hogy a párom egy egy igazi férfi, aki derekasan felkötötte a gatyáját.
nekünk volt egy nyilvános lánykérésünk, ami elég sok ember előtt zajlott a munkahelyemen. Ott kaptam egy gyönyörű gyűrűt, aminél tökéletesebb és személyre szabottabb nem is lehetett volna. este pedig ültünk a nappalijában (akkor még nem éltünk együtt) és lezajlott ez a párbeszéd:
Ő: Szeretnéd örökké mosni a büdös zoknijaimat?
Én: Mi?
Ő: Akkor máshogy kérdezem: Akarsz főzni nekem minden nap?
Én: ööö..-
Ő: Ti nők, mindent el kell nektek magyarázni! Sz. X. (ez a monogramom, teljes nevemet nem írom ki) leszel a feleségem?
Csodás volt. :) Gyűrűt nem kaptam másikat, de ez volt életem legszebb napja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!