Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor kér meg?

9-es
Ismerősi körben volt ilyen... agyam eldobtam majdnem. Ki volt tűzve az esküvő IDŐPONTJA, tehát ugyanígy, hogy 2013 júliusában lesz, már elkezdték a szervezkedést is lightosan, de nem volt meg a lánykérés. Ahogy közeledett az időpont az 'ara' egyre idegesebb lett a pasi meg nem akarta megkérni, mert milyen már, hogy számít rá????
Kérdem én: mikor eldöntötték, hogy esküvő júliusban az mi a fészkes anyám kislábujja volt, ha nem lánykérés???? Még ha nem is hálivúdi köntösben? Értelem.

A lánykérés már megvolt..
Hiszen megbeszéltétek, hogy össze fogtok ekkor- és ekkor házasodni..
Most azt fogja megkérdezni, hogy tényleg leszel-e a felesége ekkor és ekkor????
Ha családi eljegyzésipartiról van szó,azt meg simán kérdezd meg, mert ahhoz mindketten kelletek, hiszen a családot is be kell vonni..
Vgy a csakád meg nem tudja, hogy jövő májusban esküvő, akkor azt kellene tisztázni mikor jelentitek be..
Azt hiszem én vagyok gyenge ahhoz, hogy megértsem a kérdést..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!