Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mikor kér meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor kér meg?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük, hogy jövő májusban összeházasodunk. Én azt hittem ennyi, de azt mondta, hogy eljegyzés is lesz, ne hagyjuk ki. Szerintetek?

2014. márc. 4. 12:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

9-es

Ismerősi körben volt ilyen... agyam eldobtam majdnem. Ki volt tűzve az esküvő IDŐPONTJA, tehát ugyanígy, hogy 2013 júliusában lesz, már elkezdték a szervezkedést is lightosan, de nem volt meg a lánykérés. Ahogy közeledett az időpont az 'ara' egyre idegesebb lett a pasi meg nem akarta megkérni, mert milyen már, hogy számít rá????

Kérdem én: mikor eldöntötték, hogy esküvő júliusban az mi a fészkes anyám kislábujja volt, ha nem lánykérés???? Még ha nem is hálivúdi köntösben? Értelem.

2014. márc. 4. 19:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát ezt a kérdést tedd fel neki. Meg egyáltalán mire gondolt? Lánykérésre (ő veszi meg a gyűrűt) vagy olyan eljegyzésre, hogy összejön a család, kajáltok egyet és közösen felhúzzátok egymás ujjára a karikagyűrűt, amit közösen vesztek meg?
2014. márc. 7. 12:50
 13/13 anonim ***** válasza:

A lánykérés már megvolt..

Hiszen megbeszéltétek, hogy össze fogtok ekkor- és ekkor házasodni..

Most azt fogja megkérdezni, hogy tényleg leszel-e a felesége ekkor és ekkor????

Ha családi eljegyzésipartiról van szó,azt meg simán kérdezd meg, mert ahhoz mindketten kelletek, hiszen a családot is be kell vonni..

Vgy a csakád meg nem tudja, hogy jövő májusban esküvő, akkor azt kellene tisztázni mikor jelentitek be..

Azt hiszem én vagyok gyenge ahhoz, hogy megértsem a kérdést..

2014. márc. 16. 08:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!