Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mikor kér meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor kér meg?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük, hogy jövő májusban összeházasodunk. Én azt hittem ennyi, de azt mondta, hogy eljegyzés is lesz, ne hagyjuk ki. Szerintetek?

2014. márc. 4. 12:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
jövő májusig bármikor...értelmes kérdés.
2014. márc. 4. 12:33
 2/13 A kérdező kommentje:
tippeket akartam kérni:)
2014. márc. 4. 12:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tippeket?
2014. márc. 4. 12:41
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Mi tavaly nyáron beszélgettünk komolyabban is az eljegyzésről, házasságról. Akkor arra jutottunk, hogy esküvő 2015-ben legyen. Most február elején kérte meg a kezem. :) Gondoltam, hogy még idén megkér, de nem számítottam rá, hogy szinte rögtön év elején. Szerintem idén biztosan megkéri a kezed, lehet hogy már tervezgeti. Mint kiderült a vőlegényem már tavaly november óta tervezgetett, szervezgetett. :D
2014. márc. 4. 12:44
 5/13 anonim ***** válasza:
Drukkolok neked. Engem viszont férjül kellet venni.
2014. márc. 4. 12:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Látom a lelkiszemeim előtt hogy április 13án, délután 3 óra 15 perckor fog megkérni.

(Most komolyan, ezért kérdést kell feltenni?!)

2014. márc. 4. 12:53
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha jövő májusban tervezitek az esküvőt, akkor előtte még bőven meg tudja kérni a kezed, még csak 2014. márciusa van.:-) Ezeken nem kell siettetni, különben is, ha azt mondta lesz eljegyzés, akkor nyilván meg szeretné kérni a kezed. Ennyi az egész, ezt nem kell túlbonyolítani.:-)

Sok boldogságot!!

2014. márc. 4. 13:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]

karácsonykor

2014. márc. 4. 13:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért, de ha én megbeszélném a párommal, hogy belátható, fix időpontban összeházasodunk, akkor már úgy venném, hogy megkérte a kezem...Vagy ti ezt minek nevezitek? :D

Gondolom nem "meglepetés" lánykérés lesz ezek után. Ha meg családi eljegyzésre készültök, azt nem együtt kellene megtervezni?

2014. márc. 4. 13:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát ez egy vicc!

Mit vársz? Mit írjunk ide?

2014. márc. 4. 19:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!