Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Azt hiszem megkeseredtem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem megkeseredtem. Vélemény? Esetleg valami ötlet?

Figyelt kérdés

Sajnos túl sok ismerősöm jegyződött el az utóbbi időben, így sajnos gyakran szóba jött a téma "ti még nem?" mikor már"

Túl sokat hallgattam, gyakran már kínossá vállt a téma, kerültem.

Pedig fiatalok vagyunk, nem vagyunk elkésve, csak régebb óta vagyunk együtt azoknál a pároknál akiknél már volt eljegyzés.

Aztán kezdtem úgy érezni, miért nem kér már meg, egy "gonddal kevesebb" békén hagynak, büszke lehetek én is.

Nagyon örültem volna neki, szinte másra se tudtam gondolni.

Folyton vártam.

Aztán elkezdtem haragudni, "talán azt a lányt jobban szeretik"? "Én nem vagyok olyan fontos, mint az a lány akit fél év után megkértek"? "miért nem tud már megkérni, legalább a külvilág felé is magasabb szintre tennénk a kapcsolatunkat, megszűnnének a kínossá vált kérdések.

Aztán, mivel nem tudok hazudni neki, és nem is nagyon akarok, valamilyen szinte be kellett, hogy számoljak a belső világomról (meg persze látta is), és ez nekem baromi kínos volt. Tudtam, hogy nem vagyunk elkésve, de mégis a külső nyomás erős volt.

Tufom, hogy meglepetést akar, és így a varázsa is elveszett, szóval gyakorlatilag a téma köztünk is kínos lett.

Jelenleg ott tartok, hogy már nem érdekel, szinte már nem is akarom, bár valahol belül úgy érzem, hogy de, de nagyon rossz érzésem van ezzel kapcsolatban.

Persze a kérdések, utalgatások (külső nyomás) továbbra sem szűnt meg, ez továbbra is kínos számomra, csak már azt se tudom mit feleljek a kérdésekre.

Picit úgy érzem közeleg a kérdés, az elkövetkező fél évben, viszont nem szeretném így fogadni, ilyen lelkülettel.

Mit gondoltok erről?

2014. márc. 2. 19:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Légyszi írd már le hány évesek vagytok, mióta vagytok és éltek együtt.

A véleményem pedig az, hogy iszonyatosan nagy primitívség mások magánéletére, szerelmi életére féltékenykedni, mert nem az eljegyzés hozza meg az ember boldogságát. Szerinted egy fél éves semmilyen kapcsolat utáni eljegyzés többet ér, mint egy évekig tartó bensőséges, jól működő kapcsolat?

2014. márc. 3. 21:52
 12/12 anonim ***** válasza:
minket 24 évesen a gyerekkel csesztetnek, csak mert pár "okos" rokonnak "becsúszott"..most véletlen én se vegyem be a bogyót?
2014. márc. 4. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!