Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm meg akarja kérni a barátnője kezét az évfordulójukon. Pont abban az időben fognak először utazni repülővel nem sokat csak kb másfél órás az út.A repülőn szeretné megkérni a lány kezét a felhő között. Szerintetek jó ötlet? A sztyuárdeszek segítenének neki ebben? Vagy esetleg a pilót? Nektek tetszene ilyen lánykérés?
2013. jan. 8. 13:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Habár már férjnél vagyok, de azt hiszem nagyon tetszene. Nem tudom mennyire tudnának a légiutaskísérők ebben segíteni,mivel elég mozgalmas a beszállás, nem tudná ezt előre egyeztetni velük, a pilótával meg főleg nem, de sok boldogságot nekik.
2013. jan. 8. 13:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó ötlet lenne és ha jó fej a személyzet, akkor le tudná beszélni velük. Persze rend és fegyelem van a repülőn, de ha nem vaskalapos a pilóta, simán bemondhatja, amit az ismerősöd akar.
2013. jan. 8. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
találjon ki valami szöveget, amit legépelve esdeklő tekintettel a légikisasszony kezébe nyom, és legyen ráírva a kérés is, hogy térden állva könyörög a pilótának, hogy felszállás után 15 perccel olvassa be ... persze nem lenne baj, ha a pilóta magyar lenne, de ti tudjátok, hogy milyen nyelvet értetek ... aztán hajrá :)
2013. jan. 8. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem nagyon tetszik, nem szeretem az ilyen nyilvános felhajtást. Ez szerintem csak két emberre tartozik.
2013. jan. 8. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

Nekem biztos égne a pofám, zavarna a sok rám szegeződő szempár, az idegenek, a személyzet stb. Ráadásul így elég nehéz lenne évek múlva visszatérni az eljegyzés helyszínére. :)

Szóval a repülő még hagyján, abban benne lennék, mert imádok repülni, de akkor súgja a fülembe úgy, hogy ne halljamás.

2013. jan. 9. 14:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok! Eddig úgy néz ki hogy ennél marad aztán majd a helyzet hozza a többit.
2013. jan. 11. 17:40
 7/7 anonim ***** válasza:
És ha rosszul lesz az úton? Két hányás között lehet hogy nem a legromantikusabb a lánykérés... bár legalább emlékezetes pillanat marad :D
2013. jan. 13. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!