Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik ez a gyűrű? Örülnétek neki?
Tegnap este a párom ezzel kérte meg a kezem.
Apukám meg megszólalt,hogy igazán vehetett volna nagyobb gyémántosat,mert ez olyan mint egy bizsu.
Szerintetek is?
Nekem nagyon tetszik,ilyet szerettem volna,nem szeretem azt amibe hatalmas kő van.
Köszönjük szépen. :)
Nem nagyon foglalkozom apu hozzászólásával,hisz nekem tetszik,csak mégis rosszul esett hogy ezt mondta.
Én a letisztult,egyszerű,de mégis szép és elegáns darabokat szeretem,ami nem hivalkodó.
Szerencsére a párom pontosan tudja ezt,ezért vett ilyet.
Megtehette volna, hogy hatalmas gyémánt köveset vesz,de azzal nem okozott volna örömet,hisz nekem azok nem tetszenek.
Köszönöm a válaszokat!Mentek a zöld kezek.
Én pár hete kaptam meg a GYŰRŰT!:)Ezüst és egy egyszerű,közel sem gyémánt kő van benne,de életem legszebb percei közé tartozik az amikor a párom az ujjamra húzta!18 éve vártam rá,bizony, ő előtte 18 éven keresztül bizonyított ígéretek nélkül!:)
Nem a gyémánt mérete a lényeg és csak sajnálni tudom anyukádat,ha apukádnak ehhez ez volt a hozzászólása!
A gyűrű csodálatos és legyetek nagyon boldogok!
Köszönjük!
Én is gratulálok nektek menyasszonyok! :)
Szerintem is szép,nekem nagyon tetszik,és olyan boldoggá tett vele.
Nagyon szép.
Nekem a klasszikus stílusúak jobban tetszenek, ez kicsit modern. De gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!