Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nektek tetszik ez a gyűrű?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszik ez a gyűrű? Örülnétek neki?

Figyelt kérdés

Tegnap este a párom ezzel kérte meg a kezem.

Apukám meg megszólalt,hogy igazán vehetett volna nagyobb gyémántosat,mert ez olyan mint egy bizsu.

Szerintetek is?

Nekem nagyon tetszik,ilyet szerettem volna,nem szeretem azt amibe hatalmas kő van.

[link]

2014. jan. 21. 13:51
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen. :)

Nem nagyon foglalkozom apu hozzászólásával,hisz nekem tetszik,csak mégis rosszul esett hogy ezt mondta.

Én a letisztult,egyszerű,de mégis szép és elegáns darabokat szeretem,ami nem hivalkodó.

Szerencsére a párom pontosan tudja ezt,ezért vett ilyet.

Megtehette volna, hogy hatalmas gyémánt köveset vesz,de azzal nem okozott volna örömet,hisz nekem azok nem tetszenek.

Köszönöm a válaszokat!Mentek a zöld kezek.

2014. jan. 21. 14:29
 12/24 A kérdező kommentje:
Óóó ,apukám annak idején nem vett anyukámnak eljegyzési gyűrűt,csak karika gyűrűjük volt,amit az esküvőn húztak egymás ujjára,ennek már 30 éve. :D
2014. jan. 21. 14:31
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha hiszed ha nem en epp ilyet kaptam 2 honapja a paromtol. Es imadom! :) A lenyeg hogy neked tetszen es ha tetszik, akkor nincs gond!
2014. jan. 21. 15:58
 14/24 anonim ***** válasza:
93%

Én pár hete kaptam meg a GYŰRŰT!:)Ezüst és egy egyszerű,közel sem gyémánt kő van benne,de életem legszebb percei közé tartozik az amikor a párom az ujjamra húzta!18 éve vártam rá,bizony, ő előtte 18 éven keresztül bizonyított ígéretek nélkül!:)

Nem a gyémánt mérete a lényeg és csak sajnálni tudom anyukádat,ha apukádnak ehhez ez volt a hozzászólása!

A gyűrű csodálatos és legyetek nagyon boldogok!

2014. jan. 21. 18:16
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok ,sok boldogságot utolsó ! Ez az igazi mikor már 18 éve melletted van jóban -rosszban ,ígéretek nélkül és végül csak magasabb szintre helyezitek az amúgy is erős kapcsolatotokat :-) !
2014. jan. 21. 18:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez gyönyörű, pont ilyenre vágyom :)
2014. jan. 21. 18:49
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönjük!

Én is gratulálok nektek menyasszonyok! :)

Szerintem is szép,nekem nagyon tetszik,és olyan boldoggá tett vele.

2014. jan. 21. 20:01
 18/24 anonim ***** válasza:

Nagyon szép.

Nekem a klasszikus stílusúak jobban tetszenek, ez kicsit modern. De gyönyörű.

2014. jan. 21. 20:04
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem a gyűrű nem tetszik amúgy, de ez egyéni ízlés dolga, apud meg szerintem csak zavarban volt, hogy megkérték a kicsi lányát, és jópofáskodni akart. :) Sok boldogságot!
2014. jan. 22. 17:14
 20/24 anonim válasza:
Szerintem gyönyörűűűű!! Én oda-vissza lennék a boldogságtól! :)
2014. jan. 24. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!