Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok ha flörtölt?
Sajnos pár hónappal ezelőtt kiderült hogy a párom flörtölt a kollégájával. Bent a munkahelyen és a szabadidőben is amikor összejövetelekre én nem voltam meghívva.
Szerinte nem volt több és Ők nem is akarnak egymástól semmit. De úgy érzem ez így nem teljesen igaz, mert neki biztos hogy nagyon bejön a nő, illetve hízelgő számára hogy Ő is tetszik a csajnak.
Nem tudom elfelejteni a történteket... Mit gondoltok túl kellene ezen már lépni?
Hát azért a fogdosás szerintem kicsit sok...akitől nem akarok semmit azt nem fogdosom vazzeg.
Nem tudom mennyire komoly a kapcsolatotok, de nem biztos, hogy a pasid komolyan gondolja ezt. Ezen érdemes elgondolkoznod, ne hagyd, hogy hülyének nézzen.
Nálam flört is szakító ok, pláne, ha tapizták is egymást.
28f
Szegény párod! A nő kihozta belőle, meg fogdosta tánc közben és meg is puszilta.
Na ne már! Aki nem akarja, azt nem lehet fogdosni meg puszilgatni.
És ez miért az eljegyzés témában van? Most készültök összeházasodni?
Ha igen, akkor szerintem jól gondold át. Ha már most ilyen, akkor mi lesz 5-10-15 év házasság után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!