Megbocsátanátok neki?
Figyelt kérdés
A tesóm és a nője eléggé megbántottak (már nem először), anyánkat is, aki elnézi neki, csak béke legyen. Anyám már sírt is, olyanokat vágott a nő az orra alá, de mégis megbocsát, csak ne legyen harag. Most én úgy döntöttem, hogy elég volt, nem akarom, hogy engem is rángassanak/irányítsanak. Anyám meg állandóan engem nyaggat, hogy nem lehet így élni és béküljünk. Tudja, hogy lelkis vagyok és azért próbál rám hatni, mert a tesóm eléggé önző.2013. dec. 27. 21:22
1/6 Je Veux válasza:
Ez attól függ, hogy mit tettek.
2/6 anonim válasza:
Nagyban függ attól, hogy mivel bántottak meg.
4/6 anonim válasza:
Hát ez eléggé nem világos... Pontosan mit is mondott? Így hogy nem tudjuk mi a szitu, nem tudjuk megmondani, mit tennénk.
pl. ha azt mondta, kövér vagy, az bunkóság, de nem igazán örihari témakör. na ez hülye példa volt, de érted mire gondolok.
5/6 Argloss válasza:
Ha őszintén bocsánatot kér a testvéred barátnője, akkor gondolkodj el a dolgon. Ellenkező esetben ne alkalmazkodj, hanem küld el a fenébe. Főleg, ha ez nem az első alkalom volt...
6/6 Argloss válasza:
Mármint ha mindketten bocsánatot kérnek, csak nem tudok olvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!