Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2.5 év után megcsalt a párom. Már az eljegyzést terveztük. Most derült ki hogy 1 hónapja félre lépett. Nem tudom mit tegyek. Megbocsátanátok neki?
Szia!
Fogadd vissza szerintem , de az eljegyzés egy időre kerüljön le a napirendről. Ha látod, hogy hetek, hónapok alatt bizonyítja a szerelmét, és valahogy a bizalom is kezd helyreállni; akkor visszatérhettek rá. Ha esetleg lesz következő félrebotlás közben, akkor pedig "ágyő", nem érdemes összekötni vele az életed!
Szia,
ez egy nagyon nehéz kérdés4 mert nem csak azt kell eldöntened, hogy meg tudsz e bocsájtani, hanem azt is mérlegelned kell, hogy ha a megbocsájtasz, vajon mennyire tudod majd a történteket valóban feldolgozni, azaz mennyire leszel féltékeny a jövőben, tudsz e még bízni az illetőben, stb..
Írtad, hogy kevés az önbizalmad, de ezen csak Te tudsz változtatni. ha azt hajtogatod magadnak és a világnak, hogy nem érsz semmit, duci vagy és kevésbé kívánatos, több arra az esély, hogy meg fognak csalni, mert ilyen képet vetítesz magadról.
Ha szereted a fiút, állj a sarkadra, de csak olyan döntést hozz, ami valóban Neked jó, hisz elszámolnod magaddal kell
ez egy nehéz dolog, az én barátom másfélévig hazudott nem csak nekem hanem az egész családomnak azért h megtartson engem(nem csalárol van szo)azt mnodta h meg akart feleni szüleimnek, mindeki azt mnodta dobjam, de mivel szeretem adtam neki egy utolso esélyt, és ha mégegyszer hazudni fog bármiben is akkor repülni fog.
én ugy tartom, hogy egy esélyt mindneki érdemel, de többet nem. én nem tartanám meg a pasim ha megcsalna, mert ha egyszer megtette megteszi máskor is, de ha tényleg megbánta a tettetét meg mniden és képes megváltozni és bebizonyitani h soha de soha nem cisnál ilyet többé akkor kaphat 1esélyt. szoval nemtudom:S én nem bocsátanék merg neki, mert ha annyira szeretne akkor nem csalt volna meg.
plusz attol is függ h milyen megcsalás..? flört, csok? vagy sex, ha az utobbi akkor dobnám! de a te döntésed, én csak öszintén válaszoltam=)
Nekem nem férne bele, főleg, ha arra gondolok, hogy milyen fiatalok vagytok!! Éld az életed, ne kösd le magad ilyen fiatalon!!! Értékeld kicsit többre magad! Nem hiszem, hogy meg kéne alkudni! Teperjen csak, de azt hiszem az ilyen dolgok után nem lesz a régi..
Sok szerencsét!
Köszönöm a gyors válaszokat.Elég vegyesek:)
Az az igazság hogy szeretem.Bár megadtam neki az esélyt nem vagyok biztos abban hogy jól döntöttem(talán ez érthető ebben a helyzetben).Persze én most nem is gondolok olyanra h eljegyzés.Még a szeptemberi összeköltözésünket is "lemondtam".Most úgy érezném h magához akar kötni, és már nem az lenne az értelme mint ami lett volna.Az a baj h szeretem,és igenis félek h újra megetszi.De benne van az is hogy mi van ha tényleg bánja és rájött hogy én vagyok aki kell neki és soha többet nem tesz ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!