Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2.5 év után megcsalt a párom. Már az eljegyzést terveztük. Most derült ki hogy 1 hónapja félre lépett. Nem tudom mit tegyek. Megbocsátanátok neki?
Ha ismernétek a 16 éves csajt nem mondanátok hogy ő a tapasztaltabb.
(Ismerem mind a kérdezőt mint a 16 éves lányt. Ezért nem tartom jogosnak a lepontozást. Mind1. Ha nektek ez jó!)
"tudom h soha nem fogom megbocsátani amit tett és félek nem lesz már olyan a kapcsolatunk mint régen" - ezt írtad. Innen felesleges minden kérdés és válasz, mind csak önigazolás vagy önmarcangolás, attól függően, hogy a Te döntéseddel egyezik, vagy ellenkezik? Mert ezzel eldöntötted. Nem az számít, mit tett a másik fél, miért tette, ki a hibás? Az számít, hogy TE NEM VAGY KÉPES együtt élni a történtekkel. Lehet, hogy 10 év múlva majd igen, képes leszel rá, ki lát a jövőbe? Most nem vagy az. Ennyi.
Én együtt-maradás párti vagyok egyébként, csak nem minden áron. Úgy, hogy Te már eldöntötted, meg minek adjak "tanácsot"? Én együtt maradnék, de ÉN KÉPES LENNÉK együtt élni ezzel, mert nem a páromra alapozom az önbecsülésemet. Fiatalabb koromban én is elkövettem ezt a hibát, de már kinőttem belőle. (Én is súlyos árat fizettem érte.) Ezért lennék más helyzetben, mint Te.
hm..van aki azt hiszi az a megoldás hogy megered a 16éves lányt. Aki szerint ez akármit is megold az nagyon hü..e.
Az a szegény csaj miről tehet? Lehet bepróbálkozott...nem az ő hibája, nem ő csalta meg a párját...
Ha valakit ilyenkor akárki is megakar verni az ne az a "szerencsétlen" lányt verje meg hanem azt a szemetet amelyik megcsalja azt a nőt akit állítólag szeret, és akivel állítólag komoly kapcsolatot tervez (esküvő...stb)
Én sem tudnék ezek után 100%ig megbízni a páromban, de nem voltam még ilyen helyzetben, nemtudom mit kéne tenned. Nem tudom én mit tennék. Az biztos hogy bizonyítania kéne... De lehet szükséges lenne 1-2hónap szünet hogy megnyugodj és átgondolt mi lenne a helyes döntés. (Addig meg had teperjen)
18/L
Én egy pozitív példát szeretnék felhozni. Egyik barátnőmmel történt meg az, hogy a párja félrelépett, méghozzá fényes délután a saját lakásukban a barátnőm másik barátnőjével..nagyon bánta a srác és borzasztó lelkiismeret furdalása volt. Barátnőm viszont csak annyit mondott hogy -jól van utolsó eset, de ha én megcsallak ez után egy alkalommal, akkor egy szót sem szólhatsz, mert ha neked volt pofád megtenni akkor én is megtehetem ( persze nem csalta meg) a lényeg hogy azóta sok év telt el- összeköltöztek és boldogan együtt vannak.
Ennek az a tanulsága hogy mindkét félnek igen is tudnia kell hol a helye, és az a legjobb esetben egymás mellett- egy szinten és egy rangban kell hogy legyen. Barátnőm ezzel nagyon is jól kivédte, hiszen ráébresztette a párját, hogy igen is ő is tudna olyat tenni amivel elveszíthetné őt, hiszen egyenrangúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!