Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit giccses számomra, ezüstben, szimplán ezzel a kővel (tehát a virágrész nélkül) viszont tetszene.
De ha a leendő menyasszonyodnak vannak ilyen ékszerei, akkor nyilván ez is tetszeni fog neki. Ha nincsenek, akkor azért kérj segítséget egy barátnőjétől/női családtagjától :)
Na jó, legyen végre egy hozzáértő vélemény.
Egyáltalán nem roma asszonyos, ez a stílus. Ez hatalmas mellélövés volt. Hanem polgári, arisztokrata, Svájcban is teljesen jellemző az úri közönség körében. Azért látható, ilyen az idősebb korosztályon, mert örökségekből megmaradhatott, a századforduló környékén és a háború előtt jobban adtak a minőségre és sok hasonlót gyártottak. A mai napig is készülnek ilyen gyűrűk. A brill és zafír kombináció jó választás eljegyzésre. Viszont érdemes lenne inkább megcsináltatni a gyűrűt, esetleg fehéraranyból. A foglalaton és a sínen lehetne finomítani. Akkor egy kicsit egyedibb lenne, mint a manapság szokásos szoliter fazonok.
16-os, segítek, egyéni ízlésben nincs olyan, hogy "hozzáértő vélemény".
Akárhogy töröd itt magad, akinek nem tetszik a gyűrű, annak nem tetszik, és kész.
Nekem pl stílusom ez a típus, pedig nem vagyok cigánylány. :) Csak szeretem a feltűnő, csilivili ékszereket. Nem a méret a lényeg. :P Szerintem csak akkor cigányos, hogy mindent magára aggat valaki. Össze lehet ízlésesen is válogatni, mit veszel fel.
Annyi, hogy én nem ilyen színű kővel választanám. Inkább fehérrel, vagy gyönggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!