Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Korai/korán házasodók! Mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai/korán házasodók! Mikor jegyeztek el titeket/jegyeztétek el a párotokat? És a házasságra mikor került sor? Megbántátok a korai döntést? Úgy értem, hogy kb 20-22 évesen.

Figyelt kérdés
19 vagyok a párom 10 évvel idősebb, de már szeretném a dolgot! De tudom, hogy várnunk, legalább a korom miatt.
2009. nov. 30. 22:37
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
persze, nem is azért kérdeztem, csak kiváncsiságból, hogy kinek hogy sikerült a dolog. én egyre jobban érzem hogy igazán akarom, vele szeretném leélni az életemet.
2009. dec. 27. 21:26
 22/25 anonim válasza:

én 18 évesen jegyeztem el az akkor még 16 éves barátnőmet :)

20/F

(amúgy a második válaszoló 1 utolsó paraszt... ne is hallgass az ilyenre)

2009. dec. 28. 16:01
 23/25 A kérdező kommentje:
és mikor készültök esküvöre? vagy tán meg is történt már? és mi visz rá ennyi idősen, hogy örökre elkötelezd magad valaki mellett? érdekelne a véleményed (mint másé is), az ellenkező nem szemszögéből nem igen hallottam még ilyen helyzetet.
2009. dec. 29. 01:01
 24/25 anonim válasza:
mi vitt rá? a végtelen szeretet amit iránta érzek. nem furcsa, h a fiúk köréből ritkábban hallani ilyenről, de én egyike vagyok azon keveseknek, akik a lányokban (nőkben) nem csak az ágyast látják hanem érezni és szeretni is tudnak...
2010. jan. 6. 15:42
 25/25 anonim ***** válasza:
14L és 18F korunk óta vagyunk együtt. most 20L 24F és augusztusban lesz az esküvőnk. Senki nem hitte, hogy a diákszerelem életbenmarad, de már mindenki nagyon örül nekünk! És mi is nagyon boldogok vagyunk!
2010. ápr. 16. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!