Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai/korán házasodók! Mikor jegyeztek el
titeket/jegyeztétek el a párotokat? És a házasságra
mikor került sor? Megbántátok a korai döntést? Úgy
értem, hogy kb 20-22 évesen.
én áldom az eget , hogy anno nem házasodtam meg 20 éves koromban. Teljesen más lenne az életem ha az első párommal maradok és így utólag visszanézve nem is értem miért voltam vele több mint 6 évet. Szóval azt tanácsolom ne kapkodd el a házasságot, ha szeretitek egymást éljetek először együtt legalább 1évet és ha minden oké akkor esetleg. de én várnék a helyedben kb 25 éves koromig. Hidd el annyit változhatsz még.
2009. dec. 1. 09:38
Én 21 évesen mnetem férjhez, és a férjem is 21 éves volt. Nagyon szerettük egymást, de még éretlenek voltunk, és 4 év múlva válás lett a vége, azóta érett személyiség lettem és a mai fejemmel szóba sem állnék az akkori férjemmel. Idén férjhez mentem megint és tudom, hogy most 27 évesen végre jól döntöttem és nem fogok megint elválni. Szóval én azt javaslom, hogy várj még vele, mert ahogy az előttem szóló is mondta, még vátozni fog mindkettőtök személyisége, és nem biztos, h egy irányba fejlődtök, és akkor válás lesz a vége. Ne legyen ez zsákbamacska.Még ráérsz.
2009. dec. 1. 09:40
Szerintem nem korfüggő a dolog. Vannak, akik a 3.x után házasodnak, de 1-2 évig sem bírják együtt. Én 22 voltam, amikor házasodtunk, most 32 vagyok, és boldogan élünk, amíg meg nem halunk. Remélem. :-)
32F
2009. dec. 1. 10:20
14/25 anonim válasza:
Ha szeretnéd, az eljegyzést, házasságot, összeköltözést szerintem abba belemehetsz. Ha nem működik, egyszerűen felbontod és kilépsz belőle. Én úgy gondolom, a a gyerekvállalással várjatok még. Ha már gyerek van, akkor az egy életre a másikhoz köt, nem beszélve arról, egy gyereknek milyen nagy trauma, ha elválnak a szülei.
Én 23 voltam a férjem 21 amikor összeköltöztünk. Nem hittem benne, hogy megtaláltam életem párját ilyen fiatalon. De aztán a szeretet és az egymás iránti egyre erősödő ragaszkodás egyre közelebb hozoot minket egymáshoz. 1 év múlva eljegyzés, rá 3 évre esküvő, rá 1 évre megszületett a kislányunk. Ő most másfél éves. Kellett ennyi idő, hogy biztos legyek abban, hogy jól döntök. Amikor belementem a házasságba, az azért volt, mert nagyon szerettünk volna már gyereket, azt szerettem volna ha házasságba születik.
Remélem boldogok lesztek!
2009. dec. 1. 13:05
én ráérek házasodni 50 évesen is :)
már egy éve együtt élek a párommal, ha kibírja mellettem a hátralévő 28at, akkor állok elébe :)
ha nem, akkor nem ő az igazi, és nem is lett volna érdemes hozzámennem.
szerintem a házasság olyan mint az autó. ki kell próbálni, mielőtt megveszed :) mi most az együttéléssel gyúrunk rá :)
2009. dec. 1. 18:23
16 éves voltam, mikor eldöntöttem, hogy vele élem le az életemet. Két év múlva volt az esküvőnk: én 18 éves, a férjem pedig 11 évvel idősebb, tehát 27 éves volt. Sosem bántam meg:)) még ma is együtt élnénk, ha az ásó, kapa és a nagyharang el nem választ bennünket,
közel az ezüstlakodalmunkhoz
2009. dec. 2. 20:33
a megindultság az, ami már a számokkal is hadba kényszerít: tehát 18 meg 11=29 igy van ez:)))
2009. dec. 2. 20:37
Én most 20 leszek, volt egy 18 éves barátom, aki el akart jegyezni nyáron, de nemet mondtam, aztán pár hónapra rá szakítottunk is. Másfél évet voltunk együtt. Ma már örülök, hogy így döntöttem, most megint van egy barátom, igaz csak egy hónapja, velem egyidős, de már ő is beszélt eljegyzésről meg gyerekekről (???), de hála a jó istennek még csak "viccesebb" formában. Remélem nem fordul komolyra a dolog 1 hónap után... Szerintem korai lenne. De tényleg nem korfüggő a dolog, inkább attól függ, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon, mennyire tudjátok elképzelni a jövőtöket együtt.
2009. dec. 3. 11:32
Nem lehet tudni vajon boldogok lesztek vagy sem, ezt senki nem tudhatja..Én várnék , egy előttem kommentező úgy fogalmazott, hogy egy autó.Jobban én se tudtam volna elmagyarázni.Az én családomban mindenki korán házasodott meg, anyut apu 17évesen jegyezte el ekkor apu 20 volt:)2év múlva összeházasodtak , 1év múlva jöttem én:);)10éven át boldog házasságba éltek, de apu egy balesetbe meghalt.Így nem tudni milyen kimenetele lett volna a házasságnak.
2009. dec. 7. 01:13
Azt, hogy milyen a kapcsolatotok, csak te érzed. Hiába mondja valaki, hogy ne csináld, mert az övé nem sikerült, azok nem ti vagytok. Ne hallgass senkire, csak a szívedre, ne divatból és menőzésből tedd, hanem szívből.
2009. dec. 27. 14:37
Kapcsolódó kérdések: