Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jegygyűrűt szeretnék venni a barátnőmnek. Szerintetek ez a gyűrű megfelelő lenne?
Ez egy nagyon-nagyon egyszerű gyűrű nagyon pici kővel is.Látom itt a többségnek tetszik.Én viszont azt mondanám,erre ne alapozz.Tudnunk kéne a Barátnőd stílusát,hogy érdemben tudjunk válaszolni,Neki tetszene-e (talán).Mert ez lenne a lényeg,de erre is maximum csak tippelni tudnánk.
Nekem is nagyon egyszerű és letisztult a stílusom,mégsem tetszik ez a gyűrű.Bár hozzáteszem,ha függönykarikával kérne meg a Párom,annak is örülnék.Szóval ha Ő is ilyen,akkor meg tök mindegy milyet veszel.:)
Nekem nem tetszenek azok a gyűrűk amikben csak 1 kő van.
Hogy értsd, az én lánykérős gyűrűm pl olyan, hogy 3 kő van benne egymás mellett szorosan. Két kisebb, és középen 1 picit nagyobb:)
De amúgy nincs ezzel a gyűrűvel baj. Nem csúnya...csak nem az én ízlésem.
27N
mikor lesz a nagy nap? :P
szép amúgy!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!