Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jegygyűrűt szeretnék venni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jegygyűrűt szeretnék venni a barátnőmnek. Szerintetek ez a gyűrű megfelelő lenne?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 4. 23:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem szép, egyszerű, letisztult. Nekem is hasonló van. :) Sok boldogságot!
2014. jan. 7. 08:26
 22/25 anonim ***** válasza:
43%

Ez egy nagyon-nagyon egyszerű gyűrű nagyon pici kővel is.Látom itt a többségnek tetszik.Én viszont azt mondanám,erre ne alapozz.Tudnunk kéne a Barátnőd stílusát,hogy érdemben tudjunk válaszolni,Neki tetszene-e (talán).Mert ez lenne a lényeg,de erre is maximum csak tippelni tudnánk.

Nekem is nagyon egyszerű és letisztult a stílusom,mégsem tetszik ez a gyűrű.Bár hozzáteszem,ha függönykarikával kérne meg a Párom,annak is örülnék.Szóval ha Ő is ilyen,akkor meg tök mindegy milyet veszel.:)

2014. jan. 7. 12:54
 23/25 anonim ***** válasza:
74%

Nekem nem tetszenek azok a gyűrűk amikben csak 1 kő van.

Hogy értsd, az én lánykérős gyűrűm pl olyan, hogy 3 kő van benne egymás mellett szorosan. Két kisebb, és középen 1 picit nagyobb:)

De amúgy nincs ezzel a gyűrűvel baj. Nem csúnya...csak nem az én ízlésem.

27N

2014. jan. 10. 02:53
 24/25 anonim ***** válasza:
47%

mikor lesz a nagy nap? :P

szép amúgy!!!!

2014. jan. 13. 16:28
 25/25 anonim ***** válasza:
Annyira pici benn a cirkonia ko h kb egy ekszeresz kitudna cserelni neked a kovet gyemantra 10-15.000ft-ert, ami a szandek tartossagara utal es raadasul elete vegeig csillog, nem feketedik meg es nem kell kicserlni mint a cirkoniat. Csak egy tanacs neked kell tudni mik a kereteid de sztem megerne egy kis sporolast
2014. jan. 31. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!