Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzési gyűrű vásárlás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzési gyűrű vásárlás után már lehet hordani a gyűrűket vagy várni kell az esküvőig?

Figyelt kérdés

Párom megkérte a kezemet egy szép köves gyűrűvel. Hamarosan szeretnénk közösen venni eljegyzési gyűrűket. Nem akarunk túl nagy családi összejövetelt emiatt, inkább csak bejelenteni szeretnénk az eljegyzést.

Amint megvettük a gyűrűket már hordhatjuk is a bal kézen és esküvőn áttesszük a jobbra? Vagy nem lehet házasságkötésig hordani egyáltalán? Mi az etikett vagy nincs megszabva? Én szeretném hordani mindenképpen, mert büszke vagyok/leszek, hogy jegyespárok vagyunk :)

24/L

2013. dec. 29. 10:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pár eljegyzi egymást, akkor nem mondom, hogy kell, de szokták hordani a gyűrűt. Hisz házasságig a karikagyűrűt a bal kéz gyűrűsujjon szokták hordani. Amit esküvő alkalmával áthúznak a jobbra.

De ha megvannak a gyűrűk, akkor eljegyzés keretén belül szokták egymás ujjára húzni, nem megvételkor és onnan hordják bal kézen esküvőig.

De ha nálatok nem lesz hivatalos eljegyzés, akkor természetesen felhúzhatjátok csak úgy egymás kezére, akár már a megvétel után is.

2013. dec. 29. 11:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hordani? Naná :-) :-) S mutogatni ,dicsekedni :-)

Sok boldogságot :-):-)

2013. dec. 29. 11:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Szuper!! Köszönöm a válaszokat :)) Dicsekedni fogok ám :) Nagyon boldog vagyok :))
2013. dec. 29. 11:10
 4/6 anonim ***** válasza:
PErsze, hogy hordhatod :))) Sok boldogságot!!
2013. dec. 29. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi amint elkészült felvettük, nem bírtunk volna várni vele egy napot sem. Családi ismerkedés/eljegyzés csak jóval utána volt.
2013. dec. 30. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ideje lenne 24/N-re váltanod,ne legyél már ennyire kislány!:) A kérdésedből is ez látszik egyébként,hisz nincs olyan,hogy "kell"!:) Légy mostmár tényleg felnőtt és nyugodtan állj ki az igazadért vagy az igazatokért. Úgy csináljátok ahogyan jól esik és emellett soha ne félj kiállni. Mert hidd el lesznek majd akik megszólnak (vagy jó esetben csak próbálnak) ezért-azért-amazért. Sok boldogságot!
2013. dec. 31. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!