Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi pénzért sok egy eljegyzési gyűrű?
Figyelt kérdés
450ezret szándékozok költeni barátnőm köves eljegyzési gyűrűjére.2013. dec. 28. 10:59
2/51 anonim válasza:
Inkább az esküvőjére költsd, aki ennyit költ holmi köves gyűrűre amit jóesetben csak 1 évig kéne hordania a menyasszonynak annak a szándékai nem komolyak.
3/51 A kérdező kommentje:
Örökre hordani fogja:)Bal kezén az eljegyzési gyűrű,jobb kezén a karika gyűrű.
Van rá lehetőségem,hogy ennyit költsek,a szándékaimnak ehhez semmi köze.
Szerintem mindenkinek a leggyönyörűbb gyűrűt kéne megvennie persze pénztárcához mérten.
2013. dec. 28. 11:12
4/51 anonim válasza:
Relatív. Aki sokat keres, annak "kevesebbet ér" a pénz, ha megteheti, miért ne. Ha az én párom ennyit költött volna a gyűrűre, akkor könnyekig hatódva megfogtam volna a "kis" kezét, hogy akkor ezt most visszavisszük... szerintem te más rétegben mozogsz, amibe én nem látok bele, de így kívülről azt mondom, hogy ha megteheted, akkor hajrá, de azzal legyél tisztában, hogy az eljegyzés értékét nem a gyűrű ára határozza meg.
5/51 anonim válasza:
Ha multimilliomos vagy akkor nem,de ha már csak milliomos vagy és nem multi,akkor már igen.
Szóval igen.
7/51 anonim válasza:
igen, sok. nekem eljegyzési gyürüm se volt :D az esküvön meg 6on voltunk :D pedig lehetett volna nagy dajdajt csinálni, de az a lényegen nem változtat..ami fontos az a két ember között van..nem attol lesz tartos, hogy veszel egy gyürüt, közel 500 ezerért.. ha havi min. 2-3 milliot keresel, nyugodtan vedd meg. de ha "csak" havi 1 miliot keresel, akkor már ne. :D
8/51 anonim válasza:
Igen drága, de ha igazán szeretitek egymást, olcsóbb is megteszi, legalábbis én igy állok a dolgokhoz!
9/51 anonim válasza:
Igen, ha multimilliomos vagy is felesleges ennyit költeni rá..
de a karikagyűrűre több, mint amennyit átlagosan költenek, de arra nem elszállt összeg... sőt
10/51 A kérdező kommentje:
havi 1 millió körül keresek.Lehet,hogy másra kéne tartogatnom a kis pénzem,de azt akarom,hogy tökéletes legyen a gyűrű,álmai gyűrűje.Persze tudom neki mindegy csak kérjem már meg,de akkor is,ha majd meglátja olyan boldog lesz és ez a legfontosabb.
2013. dec. 28. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!