Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi pénzért sok egy eljegyzési gyűrű?
Csúnyának biztos nem csúnya, de egy cirkónia igenis mérföldekkel "gagyibb", mint a gyémánt, így sajnos ez nem lehet igaz, amit mondasz.
Alapvető különbségek pl. hogy a cirkónia karcolódik és fényét veszti 1-2 éven belül, amik igencsak csökkenteni tudják egy gyűrű szépségét. A gyémánt mindig fényes marad.
hát akkor nekem valami különleges kő lehet benne, mert nem karcolódott meg, úgyanúgy látom benne a szemben lévő tárgyakat, tükröződik, vagy hogy mondjam.
A barátnőmnek is cirkónia van, ő elvitte javíttatni, nem tudom mit csinálnak vele, 1-2000 Ft volt. Most számold ki, ha kétévente rászánsz ennyit, mikorra fogja elérni a 450 ezret.
Hiába mondod, hogy neked nem kopik meg, neked ugyanolyan szép mint a gyémánt, oké. De másnak nem egyenértékű.
Tudod ez olyan, hogy a menyasszonyi ruhás kérdéseknél is kardoskodik mindenki, aki Kínából rendelte, hogy de az ő műselyem ruhája igenis olyan szép, mint a 10x annyiba kerülő tervezői, természetes hernyóselyem... csak valahogy mégis van valami oka a 10x-es árkülönbségnek ugye. Ahogy a gyűrűknél is.
Én ezzel a vitát lezártam. Nem azzal van a baj, akinek tetszenek ezek a gyűrűk, de ha megteheti valaki, hogy csúcsminőséget vesz, akkor minek érje be műanyaggal?!
Nem semmi... ha ennyi felesleges pénzed van, hát költsd rá ha akarod. A te dolgod.
Szerintem sok.... mi az esküvőnket kihoztuk jóval kevesebből (100 ezer ft alatt), és még kaja, családtagok, barátok is voltak...mármint nem 2 tanús volt.
De ha ennyi pénzt lazán el tudsz pazarolni, akkor csak hajrá.
27/N
Bizony sok!!
Inkább adnád oda a felét a szegényeknek itthon, akiknek alig van meg a napi kenyérre való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!