Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ennyi pénzért sok egy eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi pénzért sok egy eljegyzési gyűrű?

Figyelt kérdés
450ezret szándékozok költeni barátnőm köves eljegyzési gyűrűjére.
2013. dec. 28. 10:59
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
92%
az én gyűrűm kevesebbe került, mégsem csúnyább, mint egy gyémántgyűrű...
2013. dec. 29. 22:10
 42/51 anonim ***** válasza:
52%

Csúnyának biztos nem csúnya, de egy cirkónia igenis mérföldekkel "gagyibb", mint a gyémánt, így sajnos ez nem lehet igaz, amit mondasz.

Alapvető különbségek pl. hogy a cirkónia karcolódik és fényét veszti 1-2 éven belül, amik igencsak csökkenteni tudják egy gyűrű szépségét. A gyémánt mindig fényes marad.

2013. dec. 29. 22:23
 43/51 anonim ***** válasza:
43%

hát akkor nekem valami különleges kő lehet benne, mert nem karcolódott meg, úgyanúgy látom benne a szemben lévő tárgyakat, tükröződik, vagy hogy mondjam.

A barátnőmnek is cirkónia van, ő elvitte javíttatni, nem tudom mit csinálnak vele, 1-2000 Ft volt. Most számold ki, ha kétévente rászánsz ennyit, mikorra fogja elérni a 450 ezret.

2013. dec. 29. 23:08
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

Hiába mondod, hogy neked nem kopik meg, neked ugyanolyan szép mint a gyémánt, oké. De másnak nem egyenértékű.

Tudod ez olyan, hogy a menyasszonyi ruhás kérdéseknél is kardoskodik mindenki, aki Kínából rendelte, hogy de az ő műselyem ruhája igenis olyan szép, mint a 10x annyiba kerülő tervezői, természetes hernyóselyem... csak valahogy mégis van valami oka a 10x-es árkülönbségnek ugye. Ahogy a gyűrűknél is.

Én ezzel a vitát lezártam. Nem azzal van a baj, akinek tetszenek ezek a gyűrűk, de ha megteheti valaki, hogy csúcsminőséget vesz, akkor minek érje be műanyaggal?!

2013. dec. 30. 00:35
 45/51 anonim ***** válasza:
36%
nem érted, amit mondok. :) és nem vitázni szeretnék, sem meggyőzni. Csak szerintem két külön dologról beszélünk. Igen, lehet, hogy JOBB MINŐSÉGŰ egy drágább ruha vagy ékszer, de nem feltétlenül szebb.
2013. dec. 30. 14:06
 46/51 anonim ***** válasza:
26%
Már hogy ne lenne szebb, ami jobb minőségű, nagyobb odafigyeléssel készült? Ellentmondasz magadnak.
2013. dec. 30. 17:02
 47/51 anonim válasza:
wow
2014. jan. 2. 11:51
 48/51 anonim ***** válasza:

Nem semmi... ha ennyi felesleges pénzed van, hát költsd rá ha akarod. A te dolgod.

Szerintem sok.... mi az esküvőnket kihoztuk jóval kevesebből (100 ezer ft alatt), és még kaja, családtagok, barátok is voltak...mármint nem 2 tanús volt.

De ha ennyi pénzt lazán el tudsz pazarolni, akkor csak hajrá.

27/N

2014. jan. 3. 02:54
 49/51 anonim ***** válasza:
41%
És állítólag válság van, meg csóró a magyar...
2014. jan. 4. 08:26
 50/51 anonim válasza:
0%

Bizony sok!!

Inkább adnád oda a felét a szegényeknek itthon, akiknek alig van meg a napi kenyérre való...

2014. jan. 16. 01:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!