Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ennyi pénzért sok egy eljegyzé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi pénzért sok egy eljegyzési gyűrű?

Figyelt kérdés
450ezret szándékozok költeni barátnőm köves eljegyzési gyűrűjére.
2013. dec. 28. 10:59
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
88%

Én sem hordanék ilyen értékű gyűrűt. Félnék, hogy mikor ütnek le, na meg ha elhagynám kiugranék az ablakon.

Nem az árától függ, hogy mennyire tökéletes.

De, ha neked tetszik és a párodnak is fog akkor vedd meg.

2013. dec. 28. 11:54
 22/51 anonim ***** válasza:
73%
áh, értem. na kiváncsi vagyok végül mire döntesz, mit veszel..meg hogyan alakul az egész.
2013. dec. 28. 11:55
 23/51 anonim ***** válasza:
19%
Elárulnád mivel foglalkozol? :D
2013. dec. 28. 11:58
 24/51 A kérdező kommentje:
Na persze attól még,hogy a szülők fizetik mindennek olyannak kell majd lennie,mint amilyet az asszonykám akar,igazi kis vadmacska,de hát mit lehet tenni végérvényesen belezúgtam:)
2013. dec. 28. 12:04
 25/51 anonim ***** válasza:
84%
Jo ilyet olvasni, hogy egy férfi valóban örömet akar szerezni a párjának!Sok boldogságot nektek!
2013. dec. 28. 12:18
 26/51 anonim ***** válasza:
58%

Én mérges lettem volna az emberemre ha hazaállít egy közel félmillás gyűrűvel... Biztos hogy nem hordtam volna. Szerintem ahhoz nagyon anyagiasnak kell lenni hogy valaki hordjon is egy ilyen drága gyűrűt. Okè hogy gyémántot szeretne, de azt jóval olcsóbban is megkapod.

Amúgy tényleg, áruld már el mivel foglalkozol. :D

2013. dec. 28. 12:20
 27/51 A kérdező kommentje:
Ha elárulnám még rám ismerne valaki és rajtam szórakoznának,hogy még itt is az eljegyzésről áradozok:):)
2013. dec. 28. 12:24
 28/51 A kérdező kommentje:
Annyit elárulhatok,hogy bevételem összege függ a rendezvények számától.Köztük akár esküvőktől is:):)
2013. dec. 28. 12:27
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha megteheted, akkor nem sok. Van akinek 45.000 is sok, másnak 450.000 is kevés...

Nekem személy szerint picit sok lenne, de nem tartanám iszonyatos túlzásnak. Mi fekete gyémánton gondolkodunk, az 250-300.000 ft között mozog.

2013. dec. 28. 12:33
 30/51 anonim ***** válasza:
82%
Igen,szerintem sok. Nekem a párom fehér arany pici cirkónia köves gyűrűt vett. Persze ha megtehrted,akkor nincs ezzel baj. Mondjuk én azt vallom,hogy nem a gyűrű értéke számít,hanem az,hogy mennyire szereted a párodat. De sajnos manapság már annyira anyagias világban élünk,ahol vsn akinek csak a pénz számít. Én mondtam is a páromnak,hogy ne vegyen drága gyűrűt,nem szeretném,ha sokat költene erre,mivel ez csak egy szép jelkép. A tettekből látszik meg,hogy az ember mennyire szereti a másikat és nem abból,hogy milyen drága gyűrűt vesz. Ezt úgy mondom,hogy eléggé jó családból származom,de mégsem lettem nagyon anyagias.
2013. dec. 28. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!