Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszociációs problémáim vannak. Mit lehet ilyenkor tenni?
Túl sok az eljegyzés körülöttem mostanában. Ez persze nem gond, örülök a többiek örömének, meg minden, csak kicsit kezdek begolyózni tőle. :) Mostanában ha a pasim kiejti a száján azt a szót, hogy "meglepetés", akkor nekem egyből bevillan a gyűrű, és ez nagyon nem jó. Egyrészt nem akarom, hogy bármilyen meglepetésnek azért ne örüljek, mert gyűrűt várok helyette, másrészt azt sem akarom, hogy ha véletlenül egyszer tényleg azt kapok, akkor magamban előre "lelőjem a poént".
Tudnátok tanácsolni valamit, hogy hogy verjem ki ezt a butaságot a fejemből? Több kérdésnél is olvastam már hasonlót, hátha rájött már valaki, hogy mit lehet ilyenkor tenni. :) Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
23N
kedves 8as
Te egy nagyon okos 18 éves lány vagy,remélem ilyen maradsz
l/30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!