Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tegyek hogy ne érezzek így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne érezzek így?

Figyelt kérdés
Volt párom megkérte a kezem, majd két hónapra rá elhagyott. Nehezen tudom feldolgozni, hogy már nem vele fogom leélni az életem hátralevő részét, viszont egyre több és több ismerősömet jegyzik el és látom a gyűrűs- boldog képeket. Ilyenkor olyan érzésem van, mintha irigy lennék, hogy nekem miért nem jár a boldogság. Persze örülök nekik, és boldogságot kívánok, csak úgy fáj. Hogy tud ez elmúlni? Tudom, hogy nem nagy probléma az enyém, de így is nagyon nehéz feldolgozni ezt az egészet.
2013. dec. 28. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Gondolj arra, hogy a legtöbben akik kirakják magukat ide-oda, szintén nem boldogok, csak ők a társas magányt választották (tisztelet a kivételnek). Neked még van lehetőséged olyat találni, aki mellett tényleg boldog leszel. Gondolj erre úgy, mint egy új lehetőségre, egy jobb élet reményében.
2013. dec. 28. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
korod?
2013. dec. 28. 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy módszert tudok, az elég hatásos. :) Ha nem tudod, nem fáj. Nem kell a fb-ot sűrűn böngészgetni. Legalábbis addig amíg a nehezén túl nem jutsz. Megnézed éppen az üzeneteket, lebeszéled a barátnőddel a délutáni kávét, aztán sipirc lefele.

Ja és ennek a topiknak az olvasgatása sem tesz túl jót a felejtésnek... szóval lehetőség szerint erről is le kéne szokni kis időre.

(Nekem csak ez segített, mikor nagyon rá voltam pörögve a témára. Mondjuk nálam más volt az ok.)

Keress más elfoglaltságot, amivel le tudod kötni magad a szabadidődben. Valamilyen alkotó tevékenységet, abból még kisülhet valami jó is. Kitartás, idővel könnyebb lesz! :)

2013. dec. 28. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem az fáj neked, hogy másokat eljegyeznek, és nem irigy vagy rájuk, egyszerűen még nem dolgoztad fel a saját történetedet. szóval itt csak rólad van szó. majd az idő segít.
2013. dec. 29. 00:21
 5/5 A kérdező kommentje:
2-es valaszolo: 24 vagyok.
2013. dec. 29. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!