Mit tegyek hogy ne érezzek így a párommal szemben?
Sokan felfogtok háborodni gondolom, nekem sem tetszik, hogy ilyeneket gondolok.
Szóval... Párom több éve dolgozik, elég jól is keres, velem szembe aki még mindig egyetemista és nem keresek semmit. Nagyon rá kell magam szentelni a tanulásra, most fogok nyelvizsgázni is...
Sokszor nagyon nagyon irigykedem a saját páromra amiért neki megvan szinte mindene, nekem meg mindenben szűkölködnöm kell... :(
Persze, én is fogok dolgozni, de olyan rossz érzés, hogy mondjuk hónapokig gyűlytök anyukámtól kapott zsebpénztől karácsonyra vagy kevés kis diákmelókból, hogy pl most télre el tudjak menni egy két meleg cuccot venni.
Ő pedig gondol egyet és vesz magának egy új tv-t.
De a legrosszabb érzés, hogy ezt érzem vele szemben. Én örülnék az örömének de egyben nagyon is irigykedem.
Elég gyerekes tudom, megpróbálok úgy csinálni mintha nem lenne baj de néha nem sikerül.
Szokott nekem vásárolni ha nagyon nincs semmim de azután is lelkiismeretfurdalásom van, hogy rám költi a pénzét. Pedig nagyon akaratoskodik, hogy csak akkor pár cuccot hagy vegyen.
Mit csináljak?
Menj el dolgozni a suli mellett, ha ennyire zavar a "szűkölködés".
Más is meg tudja oldani egyetem mellett.
Ha meg nem akarsz dolgozni, akkor ne a párodra irigykedj, hanem haragudj saját magadra, hiszen erről a helyzetről nem ő tehet, hanem részben te.
nyártól keresek
gyakorlatozom ami nem fizet
sehogy sincs időm dolgozni.... nem azért mert nem akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!