Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van még aki hasonló cipőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még aki hasonló cipőben van mint én? (türelmetlenül várja az eljegyzést, tudja, hogy párja meg fogja kérni)

Figyelt kérdés

Már régóta, 4,5 éve vagyunk együtt, szinte a kapcsolat eleje óta téma köztünk a közös jövő.

Már 2 éve említette, hogy meg akar kérni, közben volt sok minden (családban halál, más eljegyzése stb.) ami miatt lehet ismét felmerült benne, de el kellett vetődnie.

Már kezdek türelmetlen lenni, tudom, hogy meg fog kérni, de mivel 2 éve várom, így elég nehéz.

Gyakorlatilag tudjuk, hogy melyik nyáron lesz a lagzink, de ezt senkinek nem mondtuk el, csak max azután ha eljegyez.

Mindketten meglepit szeretnénk, ezért én ha kérdezem is, se árul el róla semmit.

(Azért nem hamarabb történt a dolog mert tanulunk)

Egy szó, mint száz: türelmetlen vagyok.

Más is van így?

2013. dec. 18. 18:40
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Miért gondolod így? Nem hinném, hogy magadat kéne hibáztatnod! Ha úgy érzed nem vesz el, mert nem vagy "mintanő" az helytelen. Kell lennie olyan embernek akinek "te vagy a mintanő"!
2013. dec. 19. 22:11
 32/33 anonim ***** válasza:

mi változna attól ha megkérne? talán nem vagy biztos a kapcsolatban?

nekünk van gyűrűnk, de nem tervezünk esküvőt. ugyanennyire szeretném a páromat akkor is, ha csak együtt élnénk, mindenféle komoly tervek nélkül.

2013. dec. 19. 22:54
 33/33 A kérdező kommentje:

Az változna, hogy a környezetmeben nem kérdeznék meg kéthetene, hogy eljegyzett-e már?

És a környezetem komolyabbnak tartaná a kapcsolatot.

Tudom, hogy nem kellene ezzel foglalkoznom, igazából nem is érdekel annyira, csak egyszerűen folyton ezt hangoztatja mindenki... Főleg a szüleim. Tesóimat is eljegyezték sokkal rövidebb idő alatt, félnek tőle (annak ellenére, hogy nagyon szeretik a páromat), hogy csak lötyögünk együtt. Nekik ez jelenti a kapcsolat komolyságát... Én meg már unom a kérdezősködőket, nekem egyszerűbb lenne túl esni rajta, nem mellesleg persze örülnék neki, és jó lenne érezni, hogy nem egy helyben állunk (egyébként nem állunk egy helyben, de azért ez dobna rajta). Amúgy mindkettőnknek fontos a házasság.

2013. dec. 21. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!