Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van még aki hasonló cipőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még aki hasonló cipőben van mint én? (türelmetlenül várja az eljegyzést, tudja, hogy párja meg fogja kérni)

Figyelt kérdés

Már régóta, 4,5 éve vagyunk együtt, szinte a kapcsolat eleje óta téma köztünk a közös jövő.

Már 2 éve említette, hogy meg akar kérni, közben volt sok minden (családban halál, más eljegyzése stb.) ami miatt lehet ismét felmerült benne, de el kellett vetődnie.

Már kezdek türelmetlen lenni, tudom, hogy meg fog kérni, de mivel 2 éve várom, így elég nehéz.

Gyakorlatilag tudjuk, hogy melyik nyáron lesz a lagzink, de ezt senkinek nem mondtuk el, csak max azután ha eljegyez.

Mindketten meglepit szeretnénk, ezért én ha kérdezem is, se árul el róla semmit.

(Azért nem hamarabb történt a dolog mert tanulunk)

Egy szó, mint száz: türelmetlen vagyok.

Más is van így?

2013. dec. 18. 18:40
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Te cicafiúlány, nem tudom mit általánosítasz!

Egyszerűen nem vagyok képes belelátni más nézőpontjába, csak egyszerűen a saját ostoba "véleménynek" sem nevezhető fröcsögéseket oltod magadból.

Egyáltalán nem bántasz meg a privát üzeneteiddel, nem hatnak meg.

Gondolj bele, van egy 19 éves fiú aki egyetemre akar menni, tanulni akar, mert lenni akar valaki.

Megtalálja élete párját, de mivel nincs keresete, a diákmelók jó ha a bérletekre elegek, miből vegyen neki gyűrűt? Jegyezze el úgy, ahogy azt a "lány megérdemli"?

Kíváncsi lennék a véleményedre!

Elmondtam, egyetemisták vagyunk.

Akkor mire föl az eljegyzés, hova siessünk annyira?

Nem értelek!

Engem nem fog otthagyni az egyetem után, mert olyanja van.

Ha szétmegyünk akkor az közös döntés lesz, mert megoldhatatlan problémánk lesz.

Légyszíves a posztjaiddal és a véleményeddel mellőzd a kérdéseimet.

Köszönöm.

2013. dec. 19. 17:42
 22/33 A kérdező kommentje:
nem VAGY képes! (nem én nem vagyok képes..!)
2013. dec. 19. 17:42
 23/33 anonim ***** válasza:
PFff :D szakadok
2013. dec. 19. 17:43
 24/33 anonim ***** válasza:
Mi van??? Te visszaolvastad milyen butaságokat írtál itt össze? Nyilván, hogy koptat! Most még jó vagy neki, aztán fel is út le is út. Ha annyira rendben lenne a kapcsolatod, akkor nem itt kellene vadidegenekkel megtárgyalni a gyakorin. Valami miatt nagyon félsz, de ezt még magadnak sem akarod beismerni. Én nem foglalkozok veled, mert engem ugyan te nem érdekelsz, csak a véleményem írtam le rólad, és a már nem sokáig tartó kapcsolatodról.
2013. dec. 19. 17:53
 25/33 A kérdező kommentje:

Kifejtenéd miket értesz butaság alatt?

És konkrétan mi az amiből arra gondolsz, hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolatom?

2013. dec. 19. 17:56
 26/33 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy hallgatni fogsz.

A feltételezgetéseken kívül, nem hinném, hogy más ésszerű válasszal tudnál szolgálni a kérdésemet illetőleg.

Nem tudom mi olyan felfoghatatlan azon, hogy fontos az egyetem és nincs pénz továbblépni.

Nem mindenki jött (sajnos) gazdag családból.

Konkrétan a páromat 1ft-al sem tudják támogatni.

A kollégiumot és egyebeket, magának kell nagy nehezen megoldani. (Aki ezt nem érti meg, azzal komoly gond van)

És mivel mondta, tudom, hogy nem akar akárhogy eljegyezni, nem akar egy étterembe ezüst gyűrűvel, hanem szeretné megadni a módját.

Nem bánnám, ha nem vonnál le (ostoba módon) messzemenő következtetéseket, vagy ha igen, akkor tartsd meg magadnak.

A kérdésre nem válaszoltál, senki nem kérdezett.

2013. dec. 19. 18:08
 27/33 anonim ***** válasza:
A 4-es kérdésre válaszolsz?
2013. dec. 19. 18:19
 28/33 A kérdező kommentje:

Tanulunk, korok 22,23, kollégiumba együtt lakunk a lagzi, (most úgy gondoljuk) 2,5 év múlva lenne.

A lagzi részét az én szüleim állnák, utána valószínű albérlet lenne, vagy nálunk laknánk, mert nagy a házunk.

2013. dec. 19. 18:22
 29/33 A kérdező kommentje:

:) A szüleim hagyományörzők, ha lenne pénzem (egyébként van örökségem) akkor is fizetnék.

Nem tudom miért kell ezen meglepődni és ismét rögtön arra gondolni "ebből nem lesz semmi".

Odaírtam az albérletet is, kedvelem, hogy egyes emberek csak azokat a szavakat látják meg, amibe bele lehet kötni.

Az írjon aki a kérdésre tud válaszolni!

Az általánosítgatás, kapcsolat fikázása ismeretlenként szerintem nem módi.

2013. dec. 19. 18:39
 30/33 anonim ***** válasza:
Én is 'türelmetlenül' várom természetesen, de nem úgy tűnik, hogy mostanában lenne bármi is a dologból sajnos :( Hát nem vagyok egy minta nő, akit mindenki feleségnek akar, ezt be kell látnom...
2013. dec. 19. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!