Mit mondanál a gyerekednek hasonló helyzetben?
Kamu.
Miért, mégis mi más lenne beleírva, mint hogy Magyarország és magyar??? A romáknak is ezt írják.
Te nagyon hülye kérdést bírtál kitalálni, próbálkozz újra.
Én el tudnám fogadni ha részben cigány lennék, nem mintha akkor lenne választásom, de ezzel mindenki máshogy van szerintem.
Lehet hogy magától kellene rájönnie először hogy van ez a különbség magyarországon és ha jobban megérti akkor beszélgetni vele a roma származásáról.
hát amikor nekem németországban mondták a románok azt(velük dolgoztam), hogy tagadjam le hogy magyar vagyok, mondjam, hogy én is roman vagyok, miután látták, hogy valahogy mindig engem értékelnek a németek(ó Magyarország? voltam már a balatonon, stb) mindenki egyből kedves lett velem, mikor megtudták magyar vagyok)szóval azért az nekem rosszul esett, hogy a romáknak ez meg szemet szúrt és előálltak ezzel.
az embernek ne kelljen már letagadnia a származását, pláne a gyereke előtt ne. mi ez már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!