Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még aki hasonló cipőben van mint én? (türelmetlenül várja az eljegyzést, tudja, hogy párja meg fogja kérni)
Már régóta, 4,5 éve vagyunk együtt, szinte a kapcsolat eleje óta téma köztünk a közös jövő.
Már 2 éve említette, hogy meg akar kérni, közben volt sok minden (családban halál, más eljegyzése stb.) ami miatt lehet ismét felmerült benne, de el kellett vetődnie.
Már kezdek türelmetlen lenni, tudom, hogy meg fog kérni, de mivel 2 éve várom, így elég nehéz.
Gyakorlatilag tudjuk, hogy melyik nyáron lesz a lagzink, de ezt senkinek nem mondtuk el, csak max azután ha eljegyez.
Mindketten meglepit szeretnénk, ezért én ha kérdezem is, se árul el róla semmit.
(Azért nem hamarabb történt a dolog mert tanulunk)
Egy szó, mint száz: türelmetlen vagyok.
Más is van így?
Korotok? Együtt éltek?
Ha tudjátok, hogy pl. jövőre lagzi, akkor mire vártok? Ha meg 2020-ban lesz, akkor meg ráér..
Ha meg tanultok, akkor miből vegyen gyűrűt? Meg miből fizetnétek az esküvőt?
Én is! :)
(És sztem aki egy hosszabb, komoly kapcsolatban él, az mind, aki pedig nem, az 'hazudik' :) )
Most vagyunk együtt 6 éve, kicsivel azelőtt már dolgoztunk, hogy megismerkedtünk, szóval nem diákként, valamint én már külön élek szüleimtől. Sztem 'kissé' aktuális (lenne)!
26 és 29 évesek :P
Utolsò!
Szerinted aki diákként jön össze valakivel az nem komoly?
Én még középiskolában jöttem össze vele,6éve leszünk együtt tavasszal de én még mindig nem dolgozom,egyàltalán nem érzem komolytalannak ezt a kapcsolatot,sőt nemsokàra költözünk a saját közös lakásunkba!
Ha ezt nem így ìrtad volna,bölcsebb maradtál volna.
Szia!
Csak ne hozd fel neki túl gyakran az eljegyzés témát szerintem, ha szeretne, akkor úgyis hamarosan megkér, ha meg nem akkor nem. De ha türelmetlen vagy azzal szerintem csak hátráltatod, mert akkor kb a végén már azért fog eljegyezni, mert kötelességének érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!