Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még aki hasonló cipőben van mint én? (türelmetlenül várja az eljegyzést, tudja, hogy párja meg fogja kérni)
Már régóta, 4,5 éve vagyunk együtt, szinte a kapcsolat eleje óta téma köztünk a közös jövő.
Már 2 éve említette, hogy meg akar kérni, közben volt sok minden (családban halál, más eljegyzése stb.) ami miatt lehet ismét felmerült benne, de el kellett vetődnie.
Már kezdek türelmetlen lenni, tudom, hogy meg fog kérni, de mivel 2 éve várom, így elég nehéz.
Gyakorlatilag tudjuk, hogy melyik nyáron lesz a lagzink, de ezt senkinek nem mondtuk el, csak max azután ha eljegyez.
Mindketten meglepit szeretnénk, ezért én ha kérdezem is, se árul el róla semmit.
(Azért nem hamarabb történt a dolog mert tanulunk)
Egy szó, mint száz: türelmetlen vagyok.
Más is van így?
Akkor ébresztő! Egy kérdést kénytelen vagyok feltenni. Nem lehet, hogy ő érdekből van veled? 1 évet váratott magára??? Ha egy nő szerelmes az nem bír ennyit várni... le merném fogadni, hogy még a sex is be van korlátozva...
Az a baj, hogy a nagy ködtől még nem látsz, de... te is látod a lelked mélyén, hogy ez így nem jó. Hidd el nekem, hogy találsz olyat, aki megbecsül. Nem csak ilyen kapcsolatok vannak.
Te tudod... Én is azt az elvet vallom, hogy csak egy és senki más, de igyekeztem olyat találni, aki megbecsül. Tovább én nem szólok bele...
Mindenki úgy dönti el a maga életét,ahogy akarja...
A csajod meg bunkózhat veled?
Nem akar hozzád menni, most kényelmes, hogy veled van, de sose fog, ez van
Ja nem kis lúzer vagy, hanem HATALMAS :D
"Bizony hány diákszerelem ér csúfos véget... Nem egy lányt ismerek, akit az egyetem után ott hagyott a fiúja"
7es vagyok.Ha ez nekem szól eléggé el vagy tévedve. Nem egyetemen vagyok és a "fiúm" sem éppen egyetemista, 9 évvel öregebb tőlem, felnőtt komoly férfi!Hogy fokozzam a kedélyedet, elsők voltunk egymásnak, de nyilván ez szúrja a szemed hogy a mai világban van ilyen igaz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!