Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elköltöztem tőle, és szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltöztem tőle, és szakítani akartam vele, erre vett egy gyűrűt és el akar jegyezni. Miért most?

Figyelt kérdés

Vannak problémáink, nem akart leülni megbeszélni, én meg hazaköltöztem a szüleimhez. Ma még át kellett menjek egy-két holmimért. Letérdelt elém és megkérte a kezem.

:(

2013. dec. 13. 18:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Az előző kapcsolatából van egy gyereke. Ha azt ott hagyta, akkor ha neked lesz tőle te mennyire vagy biztos, hogy nem hagy el másért majd titeket.

Aki pedig azt írta, hogy fel kell nőni egy kapcsolathoz, ill. nem lehet gyermeki lelkű ember felelőségteljes az egy idióta. Inkább vagyok gyermek lelkű, idealista, mint pl sivár lelkű, végleges felnőtt.

Szerintem pedig lépjél ki a kapcsolatból és éld a saját életedet, amíg fiatal vagy, mert utána késő lesz.

2013. dec. 14. 20:10
 22/23 anonim ***** válasza:
Meggyűrűzni a madarakat szokták.
2013. dec. 14. 20:15
 23/23 anonim ***** válasza:

Akármi is van, ha bizonytalan vagy akkor ugy korrekt ha nem mondasz igent, hanem minimum haladékot kérsz a tisztázásra. Ez aféle mentő ötletnek is felfogható, de annak is hogy szeretne téged. Persze ennek a feltétele a tisztázás. Ha kiderül hogy nem csak megvásárolni akar akkor lehet ebből házasság, de a személyes véleményem szerint csak magához akar láncolni.

Ez - szerintem - egy visszaélés az eljegyzés intézményével.

2013. dec. 26. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!