Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltöztem tőle, és szakítani akartam vele, erre vett egy gyűrűt és el akar jegyezni. Miért most?
Vannak problémáink, nem akart leülni megbeszélni, én meg hazaköltöztem a szüleimhez. Ma még át kellett menjek egy-két holmimért. Letérdelt elém és megkérte a kezem.
:(
Pl. van egy nálam is fiatalabb "haverja", előtte megjátssza a fejét.
Külföldön melózik, 1 hete jött haza. Eddig én takarítottam, mióta itthon van ő csinál mindent. Én dolgozom, mire hazaérek megcsinálja a házimunkát.
Aztán felhánytorgatja, hogy nem csinálok semmit.
Van egy kisfia az előző kapcsolatból. Az 50 játék mellé ami nálunk van, vett még 6-t, még külföldön. Most a Tescoban meglátott vmi csomagot ami tele van műanyag autókkal (van vagy 20 kisautó otthon), amit feltétlen meg akar venni. De én ne merjek hótaposót venni, mert az pénzkidobás.
Ezek nem annyira komoly okok, mintha agresszív lenne, DE!
Gondolom nagyon fiatalok vagytok, és ilyen előzménnyel, én nem fogadnám el a gyűrűt. Ha házasság előtt nem jöttök ki, akkor az csak romlani fog általában.
A problémáitok nagyon gyerekesek, és a pasid is. Viszont nem reménytelen, mert szükség esetén ellátja a házi munkát, igényli a társaságod.
Kicsit várjatok, és ha képesek vagytok felnőni, még jó kapcsolat is lehet.
Ez a sok apróság, amit leírtál első olvasatra lehet, hogy pitinek tűnik, de nagyon nem az.
Ez a kitakarít-hazamész-nemcsinálszsemmit tipikus példája egy nem működő kapcsolat problémájának.
És a legdurvább: nem lehet vele megbeszélni dolgokat. Na, ez az, ami nem változik a korral. 20 év múlva sem lehet vele megbeszélni semmit.
Szakítanék vele.
igen pitin dolognak tünnek de a piti dolgok miatt megy tönkre a legtöbb kapcsolat. hisz az a piti dolog minden nap meglesz mig ha egy komoly baj van az ritka és megbeszélhető,esetlegesen megbocsátható,mert az valoszinüleg egy hiba lesz.
Ez nem hiba ez jellemvonás, valamiféle sérelmei miatt vannak ezek még ha be se vallja magának.lehet h gyerekkori szülö-gyerek kapcsolatbol maradt neki ez.
Segiteni viszont akkor lehet ha ö is akarja. Amig nem lát tul a saját egoján addig nem fog akarni változni hisz ez neki természetes. Tapasztalatbol beszélek apám ugyanez.
Senkit nem lehet megváltoztatni csak ha ö is akar. És akkor se érted változzon hanem magáért.
Pl ha le akarsz szoktatni vkit a cigiröl, elég kevés esélye van h miattad leteszi de van ilyen. de amint szakitottok valszeg vissza fog szokni. Ha önmagáért teszi le a cigit, akkor szakitás után is nagy esélye van h nem kezdi ujra.Mindig te vagy az elsö!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!