Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elköltöztem tőle, és szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltöztem tőle, és szakítani akartam vele, erre vett egy gyűrűt és el akar jegyezni. Miért most?

Figyelt kérdés

Vannak problémáink, nem akart leülni megbeszélni, én meg hazaköltöztem a szüleimhez. Ma még át kellett menjek egy-két holmimért. Letérdelt elém és megkérte a kezem.

:(

2013. dec. 13. 18:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Pl. van egy nálam is fiatalabb "haverja", előtte megjátssza a fejét.

Külföldön melózik, 1 hete jött haza. Eddig én takarítottam, mióta itthon van ő csinál mindent. Én dolgozom, mire hazaérek megcsinálja a házimunkát.

Aztán felhánytorgatja, hogy nem csinálok semmit.

Van egy kisfia az előző kapcsolatból. Az 50 játék mellé ami nálunk van, vett még 6-t, még külföldön. Most a Tescoban meglátott vmi csomagot ami tele van műanyag autókkal (van vagy 20 kisautó otthon), amit feltétlen meg akar venni. De én ne merjek hótaposót venni, mert az pénzkidobás.

2013. dec. 13. 19:13
 12/23 A kérdező kommentje:
Főztem neki hétvégén amit épp megkívánt de csak húzta a száját. Ne netezzek mert őt zavarja de nem akar velem se beszélgetni se semmilyen közös program, mert ő filmet néz. De ha hétvégén délután merek aludni 1-2 órát, áll a bál, hogy én hanyagolom őt. Persze ha elszundítok, nincs benne annyi, hogy picit lehalkítsa a tévét.
2013. dec. 13. 19:15
 13/23 anonim ***** válasza:
58%

Ezek nem annyira komoly okok, mintha agresszív lenne, DE!

Gondolom nagyon fiatalok vagytok, és ilyen előzménnyel, én nem fogadnám el a gyűrűt. Ha házasság előtt nem jöttök ki, akkor az csak romlani fog általában.

A problémáitok nagyon gyerekesek, és a pasid is. Viszont nem reménytelen, mert szükség esetén ellátja a házi munkát, igényli a társaságod.

Kicsit várjatok, és ha képesek vagytok felnőni, még jó kapcsolat is lehet.

2013. dec. 13. 19:19
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
Ha te bármit is akarsz egy ilyen gyík fazontól, akkor megérdemled azt a sor sz*rt, ami evvel jönni fog. Próbáld külső szemmel nézni a dolgokat, aztán csak óvatosan verd a fejed a falba.
2013. dec. 13. 19:19
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
Á, hagyd a fenébe. Nem illetek össze, csak ő még ezt nem fogta fel.
2013. dec. 13. 19:22
 16/23 anonim ***** válasza:
15%
csak mert a nők odáig vannak az esküvő gondolatától, tett 1 próbált, és úgy tűnik nálad pont betalált... - nem értem hogy akarhatnál hozzámenni valakihez, akivel pár órája még csak járni se akartál. annyira csak nem szép egy gyűrű... kapj az agyadhoz
2013. dec. 13. 19:56
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek azért nem olyan kis problémák. Sok mindent előrevetítenek. Ha egyszer úgy láttad jónak, hogy ez így nem működőképes, akkor ez nem válik azzá, hogy lesz egy szép gyűrű a kezeden. A problémák ugyanúgy meglesznek, annyi különbséggel, hogy már házasként nem fogjátok megbeszélni őket. Szerinted ez jobb valamivel? Ha igen, akkor bátran mondj igent. Vagy meghallgat és változik, vagy hagyd a fenébe. De előbb bizonyítson, utána válaszolj.
2013. dec. 13. 21:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez a sok apróság, amit leírtál első olvasatra lehet, hogy pitinek tűnik, de nagyon nem az.

Ez a kitakarít-hazamész-nemcsinálszsemmit tipikus példája egy nem működő kapcsolat problémájának.

És a legdurvább: nem lehet vele megbeszélni dolgokat. Na, ez az, ami nem változik a korral. 20 év múlva sem lehet vele megbeszélni semmit.

Szakítanék vele.

2013. dec. 13. 22:56
 19/23 anonim ***** válasza:
Olvasd el A férfi, aki nem tud szeretni c. könyvet, benne van a válasz.
2013. dec. 14. 04:19
 20/23 anonim ***** válasza:

igen pitin dolognak tünnek de a piti dolgok miatt megy tönkre a legtöbb kapcsolat. hisz az a piti dolog minden nap meglesz mig ha egy komoly baj van az ritka és megbeszélhető,esetlegesen megbocsátható,mert az valoszinüleg egy hiba lesz.

Ez nem hiba ez jellemvonás, valamiféle sérelmei miatt vannak ezek még ha be se vallja magának.lehet h gyerekkori szülö-gyerek kapcsolatbol maradt neki ez.

Segiteni viszont akkor lehet ha ö is akarja. Amig nem lát tul a saját egoján addig nem fog akarni változni hisz ez neki természetes. Tapasztalatbol beszélek apám ugyanez.

Senkit nem lehet megváltoztatni csak ha ö is akar. És akkor se érted változzon hanem magáért.

Pl ha le akarsz szoktatni vkit a cigiröl, elég kevés esélye van h miattad leteszi de van ilyen. de amint szakitottok valszeg vissza fog szokni. Ha önmagáért teszi le a cigit, akkor szakitás után is nagy esélye van h nem kezdi ujra.Mindig te vagy az elsö!

2013. dec. 14. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!