Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek most mit akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mit akar?

Figyelt kérdés

6 éve vagyok együtt a párommal. Azt mondta, hogy készülni akar nekem valamivel, de nagyon rejtélyes előttem. Egyre többször hozza témába az eljegyzéssel kapcsolatos témát. Pl: én milyennek örülnék,mindig megállunk az ékszerbolt előtt és a gyűrűket nézi, stb. De a napokban azt mondta h nem fog összejönni amit akar. Én eleinte a lánykérésre gondoltam ebből kifolyólag. Ez nagyon rosszul esik, hogy már talán nem is fontos neki ez az esemény?!

Szerintetek most mit akar? Vagy csak én értelmezem félre a jeleket?

2013. aug. 16. 22:21
1 2
 1/15 anonim válasza:
77%
Szerintem érdekelte a véleményed, és a nagy napra készül, de meg akar vele lepni. Sajnos úgy nem tud ha rákérdez milyen gyűrűt szeretnél, de olyat meg nem szeretne neked venni, ami nem tetszene. Most meg próbál lebeszélni, mintha mi se történt volna, így ha még is, akko lesz meglepetés. Ne aggódj. Sok sikert :)
2013. aug. 17. 00:05
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy tényleg közbejött valami pl. nem gyűlt össze annyi pénz és nem tudja megvenni.Készülj a legrosszabbra és csak pozitívan csalódhatsz!
2013. aug. 17. 11:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
na mi történt? :)
2013. aug. 27. 15:29
 4/15 A kérdező kommentje:
még semmi :-(
2013. aug. 27. 15:52
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Ne aggódj :) az első válaszolónak van igaza, tuti lesz eljegyzés:) Ez a tipikus pasi duma hogy megpróbálják a dolgokat másfele terelni vagy hogy nem jön össze meg ilyenek. De szerintem biztos nagy meglepire készül ám! Sok sikert nektek!!!
2013. aug. 28. 19:05
 6/15 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Szerintem is lesz eljegyzés! Az időpontját meg csak ő tudhatja. Mindenképp próbálja megtudakolni, hogy neked mi tetszene illetve, hogy szeretnéd-e egyáltalán az eljegyzést. ( Vannak olyan nők is, akik nem akarnak házasodni, ez nem csak a férfiak felfogása. ) Az,hogy kérdezősködik és utána tereli a dolgot az csak azért van, ha úgy érzi, hogy megkér, akkor neked ez meglepetés legyen. ( Megtudja, mi tetszik, ne hogy utána az legyen, hogy nem tetszik vagy valami, vagy hogy nem akarod.) De egyet ne felejts el! Ha érettnek érzed magad és szeretnéd (nem írtad, mennyi idősek vagytok. Csak azért kérdezem mert ma már tízen- húszon éveseket is eljegyeznek), akkor te is célozgass arra, hogy szeretnéd. ( Sok nő ezt elfelejti) Mivel? Például, hogy veled szeretném leélni az életem, közös jövőt tervezek veled ... ilyesmiket...

Sok sikert! És írd meg, ha történt valami! :)

ui.: Tudom, hogy vágysz rá, de ne türelmetlenkedj. Csak idegesíted magad. Gondolj arra, hogy egyáltalán ilyent akar és megfordult a fejében. És élvezzétek az együttlétet.

2013. aug. 29. 11:37
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Én is csak remélem, hogy hamarosan megtörténik, aminek meg kell...:)Természetesen, megírom, ha lesz/van valami. De az elmúlt hetekben nem gazán beszélünk erről a témáról, de a hétvégén étterembe szeretne menni... Kicsit izgulok is...:$ Bár lehet, hogy csak én értelmezem felére a dolgokat, de majd meglátjuk, mi sül ki belőle! De az is lehet, hogy csak úgy szeretne elvinni, nem tudom :-)
2013. aug. 30. 09:02
 8/15 A kérdező kommentje:
21L és 23F :-)
2013. aug. 30. 21:56
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Naaaa ? ... Történt valami említésre méltó ? :-)
2013. szept. 12. 12:39
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem, még mindig semmi...:-(
2013. szept. 12. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!