Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mit akar?
6 éve vagyok együtt a párommal. Azt mondta, hogy készülni akar nekem valamivel, de nagyon rejtélyes előttem. Egyre többször hozza témába az eljegyzéssel kapcsolatos témát. Pl: én milyennek örülnék,mindig megállunk az ékszerbolt előtt és a gyűrűket nézi, stb. De a napokban azt mondta h nem fog összejönni amit akar. Én eleinte a lánykérésre gondoltam ebből kifolyólag. Ez nagyon rosszul esik, hogy már talán nem is fontos neki ez az esemény?!
Szerintetek most mit akar? Vagy csak én értelmezem félre a jeleket?

Szerintem próbálj meg ezen nem agyalni, mintha mi sem történt volna, hidd el, mikor már "lemondasz róla" vagy "feledésbe merül a hétköznapokban" akkor lesz igazi öröm, és felejthetetlen, nem így hogy minden nap várod a "csodát"
sok siekrt kívánok, és kívánom, hogy ez legyen az a meglepi...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!