Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/20 A kérdező kommentje:
Nem hord ékszert. Amúgy mindegy neki az arany színe, de tetszik neki a sok köves gyűrű.
2013. dec. 12. 21:08
14/20 anonim válasza:
ha neki bejön a sok kő, akkor nyerő választás:)
a színét pedig nekem az döntené el milyen karikagyűrűt akartok..
/ha hordanám, akkor mind2-t és béna (szerintem) ha 2 szín van, akár különböző kézen is/
2. válaszadó
15/20 anonim válasza:
Nem szeretem a sárga aranyat, úgyhogy a második. De nekem stílusra kicsit sok, jobban tetszene, ha a kis kövek nem lennének benne.
16/20 A kérdező kommentje:
#12 Ebbe bele sem gondoltam, köszi. Az első lesz:)
2013. dec. 13. 09:19
17/20 anonim válasza:
Nekem is az első tetszik jobban, én szeretem a sárga aranyat.
18/20 anonim válasza:
Hűűű mindkettő gyönyörű! Álomgyűrű! :)
Tényleg függ a karikagyűrű színétől,
ettől függetlenül én a fehéraranyra (2.-ra szavazok)
Sok boldogságot!
Mikorra tervezed a lánykérést? Hogyan? :)
20/20 Flora Rey válasza:
Jön a Pityuka oszt eszik mézet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!