Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tegyek a párommal? Zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a párommal? Zavar ez a helyzet engem.

Figyelt kérdés

3 hete volt a párommal az eljegyzésünk.Azóta ugye mindenki kérdezni és tervek esküvő mikor lesz.Na de szerintem ez természetes is.Én szoktam mondani,hogy még nem beszéltünk róla és majd lesz.Na de úgy látom és mondta is a párom,hogy öt zavarják ezek a kérdések.Én mondtam neki mondja azt amit én és kész.Nem kell magyarázkodni.

Végülis az az igazság,hogy én babát vártam de sajnos elvesztettem és ezért döntöttünk úgy ,hogy lesz eljegyzés.Na de mikor megtörtént a rossz azt mondtuk az eljegyzés ettől független,mert úgyis ezt szeretnénk.Most mégis úgy érzem a párom nehezen viseli ezeket a dolgokat.Én mondtam neki nem kell az egy kivülálónak tudni mi volt a háttér.Így döntöttünk,mert szeretjük egymást és kész.A többihez senkinek semmi köze.Meg a másik,hogy ki van akadva ha kérdezik és esküvő,mert úgye hogyan mikor ahhoz pénz kell és ez nem csak úgy megy.Na jó persze ez így van de attól még beszélhet róla az ember és lehet gyűjtögetni.De valahogy beszélni se akart erről az egész témáról.Én nem poénból lettem a menyasszonya.És jó érzés hogy azt mondhatom a vőlegényem és nem a barátom.Ez mégis egy kapocs kettőnk között. Nem tudom mit tegyek vele?

2009. nov. 23. 11:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Melyik vőlegény szeret az esküvőről beszélni? Mikor még a habokban van? Mit mondjon? Hogy csóró gyerek vagyok, még nősülni se vagyok képes?

Nincs ilyen vőlegény, én nem láttam még. Akkor (se) fog róla beszélni, ha meglesz a lóvé és az időpont. Jó hogy nem a leendő gyerekeitekről faggatják őt!!!!

2009. nov. 25. 20:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Saját magad megválaszoltad a kérdést.És igazad is van.Jó amit erről gondolsz !!Türelem és mindkettőtöknek jó lesz.
2009. nov. 25. 22:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Eddig ódzkodott az összeköltözéstől? Nagyon hirtelen, nagyon sok dolog történik veletek. Hagyj neki időt, és te se sürgess semmit, még a beszélgetést sem ezekről.
2009. nov. 26. 08:36
 14/16 A kérdező kommentje:

20:02-es-nek üzenem.Azzal nincs baj,hogy mi együtt akarjuk a jövöt és együtt is tervezzük.Szeretjük egymást és én nem akarok mással élni csak a párommal.Ő jó ember és én már nem akarok mást keresni és eszembe se jut.

Szóval itt nem arról van szó, hogy a kapcsolatunkkal van baj.Sajnos sok dolog történt velünk ez igaz.Ahogy ismerem a párom ez neki hirtelen sok az biztos.A másik ő nem az a fajta aki mondja a dolgokat,mert nehezen beszél ilyenekről.Ha én nem hozom elő a dolgokat ő nem mondja.Nem mindenki egyforma.

2009. nov. 26. 08:49
 15/16 anonim ***** válasza:

hát ez tényleg kemény azért vett el mert bekaptad a legyet

mennyi idjeje jártok? hol ismerted meg? te tutira K***va vagy.pont ezt nemgondolhatod komolyan h ennek a kapcsonatnak van jövője

2009. dec. 1. 12:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Neked utolsó hozzászólónak üzenem,hogy az ilyen megjegyzéseidet tartsd meg magadnak.Mindenki tud normálisan válaszolni.
2009. dec. 1. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!