Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy olyan érzésem, hogy idén karácsonykor eljegyez a párom. Hogyan közöljem vele, hogy nem szeretnék még hozzámenni?
Szerintem is ha igazán szeretnéd minden álmod - vágyad az lenne hogy hozzá mehess feleségül. Te nem éppen úgy tűnsz a válaszaidból, mintha ezt szeretnéd szívedből.
Nagyon jó ötletnek tartom, amit az egyik előző válaszoló írt. Kössetek kompromisszumot, házasodjatok össze, de a gyerek témával még várjatok.
Mellesleg nem akarok ünneprontó lenni, nem is azt mondom hogy te vagy a fiatal még ehhez, hanem a barátod szemtelenül fiatal a házassághoz még...nyilván te ismered, te látod milyen ő, de a fiúk ebben a korban még elégé komolytalanok.
Nem csinálnék ebből ekkora ügyet.
Ha szeretem hozzá megyek. Azt, hogy mikor legyen gyerek, azt meg lehet beszélni. Egy esküvő nem azt jelenti, hogy utána egy éven belül szülni kell.
Nálunk hat év után jött a baba, és nagyon jót tett a kapcsolatunknak a kettesben töltött hat év.
23-as vagyok
Egyébként 20 évesen mentem férjhez, hirtelen nött az egész. Nem volt benn az terveim közt a házasság, mertmég tanultam, és céljaim voltak. Aztán szépen sorban megvalósult minden, miközben Ő mellettem állt és támogatott. Visszagongolva azt mondom, nem is lehetett volna jobb az életem. Persze fontos, hogy megtaláltam az ehhez való férfit. Ha a tiéd is ilyen, ilyennek ismered, akkor ne parázz.
Én ezt nem értem.. miért nem mondod meg neki ezt így, szóról-szóra?
Én is 20 éves vagyok, már nálunk is szó volt az eljegyzésről, de én megmondtam a páromnak, hogy az esküvővel várni szeretnék még egy kicsit. Nem volt sértődés.
Szerintem is mindenképpen beszéljetek, mert értelek Téged is, de a párodat is. Én sem tudnám elképzeli, hogy évekig jegyben járjak valakivel...nekem a lánykérés azt jelenti, hogy attól a ponttól kezdjük szervezni az esküvőt.
25N
Az első válaszaidban még azt írtad hogy te lennél a legboldogabb ha hozzámennél, de gyereket még nem akarsz, ez idáig oké.
De már meg azt írod hogy nehogy te legyél már a hibás mert 20 évesen nem akarsz hozzámenni...
Most akkor mi van?!
Gyerekesek vagytok, várjatok még 2-3 évet minimum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!