Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmit nem lehet vele érdemben megbeszélni, van értelme ennek így?
Eljegyzés után vagyunk, házasság előtt a barátnőmmel. 28 évesek vagyunk, együtt élünk.
Barátnőm abszolút nem hajlandó velem beszélgetni a kapcsolatunkról, ez nagyon zavar.
Alapvető különbségek vannak közöttünk belsőleg, ezt próbálom vele megbeszélni, de állandóan csak azt hajtogatja, hogy alkalmazkodni kell, konkrétumokról nem hajlandó beszélni.
Ha valami kisebb dolog van, akkor meg azonnal besértődik, ilyenkor sem tudok vele beszélni érdemben. Nagyon rendetlen, feledékeny, számon kérem emberi hangnemben, akkor azzal jön, hogy senki sem tökéletes, keressek jobbat akkor.
Elég kihívóan öltözködik, ezt is szeretném vele megbeszélni, akkor egyből besértődik, olyanokat mond, hogy akkor majd garbóban fog járni, nehogy bárki is ránézzen.
Úgy egyáltalán ha bármi komoly dologról beszélni akarok vele, veszekedés van, hogy én minek gondolkodok annyit, minek olyan részletesen megbeszélni.
Ti mit tennétek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
Te írtad ki ezt a kérdést is? Oda már válaszoltam(29.) Ne haragudj, de 28 évesen már egy ilyen kapcsolatot fenntartani - mikor neked már küszöbön lenne a családalapítás - fölösleges. A szerelem nem elég. Tudni kell tervezni, kommunikálni, megérteni egymást, nameg elfogadni azt, hogy egy kapcsolat lemondásokkal is jár. (Pl nem dobom ki a csecseimet, ha elviekben úgyis csak egy embernek mutatom meg őket). Neked alkalmazkodni kell hozzá, fordítva ez nem valósul meg. Te akarsz és tudnál beszélni a jövőtökről, ő nagyjából le$zarja. Nyilván te is tudod, hogy erre mi a válasz.
(Persze lesznek majd "nem kidobni kell, hanem megjavítani" jellegű kommentek, de ami eleve nem jó, azon nincs mit csiszolni, főleg, hogy nagyjából egyedül vagy a kapcsolatban.) 20L
Nem én írtam ki azt a kérdést.
Sokszor próbáltam már, hogy beszéljük meg tényleg komolyan, de olyankor is mindig azonnal pipa lesz, semmi értelme a beszélgetésnek.
Csak így attól félek, hogy ha tényleg komolyabb dolgok jönnek, nem lehet majd vele beszélni érdemben.
Olyan ez most, mint hogyha lógnánk a levegőben , elvagyunk, aztán majd valami kisül belőle. Én nem ilyen vagyok, szeretek előre tervezni, tudni a másik gondolatát az adott dologról, mert így tud igazán az ember kalkulálni.
"Valami majd kisül belőle". Nyilván ő is így van vele, mikor kipakolja az árut, vagy nem beszél a jövőtökről. Vár valamit, ami nem te vagy. (Persze ez nem azt jelenti, hogy ha megérkezne az életébe az, amire vár, akkor egyből szolidabb lenne, és nyitottabb a beszélgetésekre. Ő ilyen, kutyából meg nem lesz szalonna.)
Ne vedd sértésnek, nem azért kérdezem (csak írásban nincs hangsúly), hogy jutottál arra döntésre, hogy eljegyezd? Mi motivált? Mi volt meg benne, amitől ő több, mint az előző barátnőid?
(Bocsi a feltevésért, de kísértetiesen hasonló volt a helyzet abban a másik kérdésben is.)
Ennek a kapcsolatnak így egyértelműen nincs értelme. Menekülj, ameddig nem vagytok házasok. De komolyan.
Nekem a volt párom volt olyan, mint a barátnőd. Annyiban más volt, hogy az elején sokat beszélgettünk, aztán már szinte semmi nem érdekelte.
Bármennyire is hihetetlen, azért jól megvagyunk, meg tényleg szeretem. Csak ez a nem beszélés most kezd iszonyatosan zavarni.
Meg rengeteg olyan dolog van, amiben a szerint foglal állást, hogy éppen mennyire felhőtlen közöttünk a viszony.
Egyszer akar gyereket majd a távoli jövőben, egyszer nem.
El fogom veszíteni a munkám hamarosan, egyszer támogatni fog és megélünk az ő pénzéből addig, amíg találok melót, másszor meg addig menjek haza, míg nincs pénzem meg ha úgy alakulna, visszakérné a rám fordított pénz egy részét.
Problémák nélkül meg a szőnyeg alá söprésükkel mindenki elmondhatná, hogy jól megvannak.
Ennek a kapcsolatnak így nincs jövője! Bármennyire is fáj elfogadnod.
Persze úgy sem fogod, és el fogod venni feleségül, aztán majd pár év még, és váltok.
Ezt most megmondom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!