Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan történt a szüleitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan történt a szüleitek eljegyzése?

Figyelt kérdés
Hogy kérte meg apukátok anyukátok kezét? Elmesélték nektek? :)
2013. szept. 19. 14:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
dél-alföldről feljöttek szétnézni bp-re, ültek a duna-parton, bonbont ettek, apu az arany színű papírból hajtogatott egy gyűrűt, letérdelt anyu elé és megkérte a kezét. aztán együtt mentek el kiválasztani a karika- és a kísérőgyűrűt még itt bp-n :)
2013. szept. 19. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Anyu:" Mi van ha terhes vagyok?"

Apu: "Akkor bulizunk egy jót"

2 hónap múlva "buliztak egy jót" , az esküvő után 6 hónappal pedig megszülettem:):)

( anyu fogamzásgátlóját apu dobta el, tehát annyira nem véletlenül jöttem, csak nem gondolták, ogy 1 védekezés nélküli aktusból sikerülök, később tesóm is összejött az első hónapban)

Nekünk is most lesz esküvőnk, és ennek kapcsán kérdeztem rá, hgy apu hogy kérte meg anyu kezét (tudtam hogy miattam volt akkor az esküvő amikor)

2013. szept. 19. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Most,hogy kérdezed: Fogalmam sincs és eddig nem is jutott eszembe, hogy megkérdezzem :) Na majd most :)
2013. szept. 19. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Anyum azt mondta apumnak, hogy "Figyelj, nem vagyok már olyan fiatal, lassan gyerekeket szeretnék, döntsed el, összeházasodjunk-e, vagy ne húzzuk tovább egymás idejét." Apu meg azt mondta, oké. Nem a világ legromantikusabb története, de most lesz a 30. évfordulójuk, úgyhogy nem ezen múlt. :)
2013. szept. 19. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"mikor veszel el?"

"hát menjél kérni egy időpontot a hivatalba"

Romantika a köbön :)

2013. szept. 19. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Anya 17 volt apu 18 ahogy befejezték a sulit munkába álltak és az első fizetés napon elmentek gyűrűt venni,amit az utcán egymás újjára húztak. Ritka romantikus :D Akkor kb. 2 hónapja jártak,de már rég ismerték egymást.Rá 3 hónapra össze is házasodtak.Ennek már 27 éve lenne,ha édesapám nem hal meg a 25. házassági évfordulójuk előtt 1 hónappal.
2013. szept. 19. 17:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Már meg volt beszélve, hogy összeházasodnak, amikor kiderült, hogy anyu terhes a nővéremmel. Így csak előbbre hozták a dolgot. Anyu betöltötte a 18at, és 4 nappal később megszületett a nővérem. Engem 22 évesen szült.

15 év után váltak el.

27/N

2013. szept. 20. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!