Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem együtt kéne élni, minimum egy évet eljegyzés előtt. Gondolj csak bele, az eddig rendes kedves aranyos párod, akit mindenkinél jobban szeretsz, na erről kiderül, hogy eddig csak akkor takarított míg meglátogattad, vagy, hogy olyan apró cseprő idegesítő szokásai vannak, amiket te nem tudsz együtt élni, és ez persze csak összeköltözés után derül ki. Illetve a mindennapok mennyire készítenek ki titeket, ha együtt vagytok.
Közeli ismerősék 7 évig voltak együtt, de suli miatt nem költöztek össze. Aztán házasság, összeköltözés (ugyanabban az évben) és félév múlva válás, mert a mindennapokban már kijöttek a problémák, amik eddig nem voltak, míg csak jártak.
Szóval igen, szerintem érdemes együtt lakni. Minek kellene kockáztatni?
Mi az eljegyzést követően költöztünk csak össze és semmi negatív dolog nem lett a kapcsolatunkban. Úgy gondolom ez ember és kapcsolat függő.
Bár manapság sokan csak a külsőségek miatt jegyzik el egymást és tovább nem jut a kapcsolat.
Szerintem eljegyzés után a legjobb, mert a házasság megkötéséig is van idejük jobban (lakva) megismerni egymást.
Bár ma már mindenki azzal jön, hogy rögtön költözzünk össze, aztán lesz ami lesz, de én nem tenném. Csak azt kényeztetem el (mosás, főzés, takarítás, a másik fél elviselése a mindennapokban) aki annyira komolyan gondol engem, hogy el is jegyez.
Szóval gyűrű és utána a költözés.
Én össze sem költöznék azzal aki nem kért meg legalább.
Amúgy meg esküvő előtt mindenképp ajánlatos összeköltözni.
Nálunk ez volt a sorrend.
1 hónap járás után lánykérés
1 év járás után tényleges összeköltözés (amúgy is sokat voltunk együtt. 4-5 napokat hetente egyhuzamban.)
fél évre rá esküvő.
már majdnem 2 éve vagyunk házasok.:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!