Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsos úgy megkérni valakit, hogy ismered az illetőt. Ha még nem laktok együtt, akkor fele annyit sem tudsz róla, mint ami egy lánykéréshez elengedhetetlen kellene, hogy legyen.
De persze a mai világban amikor 2 hét együttjárás után, meg 16 évesen normálisnak számít az eljegyzés... Hát kit érdekel.
Hát figyelj.
Unokatesómék vallásosak. Lánykérés másfél év elteltével, rá fél évvel össze is házasodtak. Együtt lakás annyi lett,h átjárogattak egymáshoz néha aludni, persze külön ágyban, esetenként külön szobában (épp h kinél voltak úgy).
Két éve házasok már, de meg van a problémájuk. Jah, s 2 gyerekük is van.
Ahogy hallgattam, ugyanaz a problémájuk, mint most nálunk. Annyi különbséggel, h én két éve járok vkivel, másfél éve élünk együtt, és nem vagyok házas, és gyerekem sincs, így akármikor foghatom a cuccomat és arrébb állhatok. Nem mintha ezt tervezném, csak a tudat, h nem sérülnek a gyerekeim, megfizethetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!