Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig érdemes várni a lánykérésre nőként?
Hány évet? Miért?
Kort és nemet írjatok!
Köszönöm!:-)
Szerintem ha fél vagy egy évnyi együttélés (ez fontos) után még nem olyan a kapcsolat, hogy ez szóba kerüljön, és megbeszéljék a felek közösen, akkor ott gáz van (amennyiben az egyik fél már rágódik ezen)...
A megbeszélés alatt pedig nem ködös ígéreteket értek, hanem őszinte, korrekt nyilatkozatokat a valódi szándékokról, elképzelésekről, annak van értelme.
Nálunk kb. 3/4 év után került szóba, megbeszéltük, hogy házasságot mindketten akarunk, ahogy közös családot (gyereket) is, a körülményeinktől függően pedig minél hamarabb sort kerítünk rá.
Aztán persze egyetem, munkakeresés, családi gondok stb. miatt ezután nem beszéltünk erről sokat, de most, a 4. évforduló előtt "megérett" a helyzet, és én magam hoztam szóba, hogy akkor mi lenne, ha összeházasodnánk.
Persze ha valaki meglepetésszerű lánykérésről álmodozik, az ilyen szempontból gondban van, szerintem a fontos kérdésekről jobb nyíltan beszélni, és közösen döntést hozni.
25/N
szerintem ez nem (csak) időfüggő. mivel részleteket nem írtál, ezért csak saját példával tudok válaszolni.
mire mi odajutunk, valószínűleg már jó 8-10 éve együtt leszünk. 17 évesek voltunk, mikor összejöttünk, most vagyunk 20 évesek. én jövőre diplomázok, utána még 2 év mester jó esetben. barátom viszont orvosis, szóval még ezzel együtt 5 éve van, és még utána rezidens évek stb. ő emellett ugye nem nagyon tud dolgozni, és mire én odajutok, hogy diákmunkánál többre leszek képes, az is idő még. függetlenedni meg ennyiből nem fogunk. ez azért rossz, mert mikor összejöttünk, tökre örültünk egymásnak, hogy mindketten fiatalon akarunk gyereket, de ez így nem fog összejönni.
Anyukám azt szokta mondani, ha nem vesz el, amíg dúl a love, akkor sosem fog. Persze látunk erre is ellenpéldát, szóval szerintem nincs recept.
Kor függő is. Én 24 vagyok, 2 éve együtt élünk, ha 26 éves koromban sem lennék minimum menyasszony, megkérdezném azért mi a tök van, ha nem akar elvenni pápá. NE ítélkezzetek, a peték romlandók!
a petéid a házasság ideje alatt is romlanak...:D
hol látsz te házasság léte és a petéid minősége között összefüggést?
A barátnőm 35 éves, a fiú 30, 3 éve vannak együtt.
A fiú még be sem mutatta a lányt a családjának, nem élnek együtt, a srácnak van külön bérelt lakása (mondjuk heti kb. 5 napot együtt töltenek).
A lány halál szerelmes, a fiú minden évben még egy kis türelmet kér tőle, amíg "biztos lesz a döntésében".
Sajnos hiába beszélek a barátnőmnek, hogy még évekig is hitegetheti a srác, meg sem hallja.
Külső szemmel figyelve sem illenek egymáshoz, de a szép szó semmit nem használ, így csak szomorúan figyelem a barátnőmet, amint lassan kicsúszik a szülőképes korból.
Addig, amíg mg nem kérik a kezed. Logikus nem?
Vagy, ha nem kéri meg a kezed, akkor te fogod az övét ? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!