Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig érdemes várni a lánykérésre nőként?
Hány évet? Miért?
Kort és nemet írjatok!
Köszönöm!:-)
Attól függ.
Nálunk én kezdeményeztem,hogy akkor itt az ideje összeházasodni.
anno amikor összejöttünk,megmondtam elég határozottam,babát csakis házasságba.Aztán teltek az évek,lassan ideje lett a gyerekvállalásnak,a férjem is nagyon akarta a lurkót,így mondtam,hogy ugye tudod hogy majd ha összeházasodtunk? Annyit válaszolt,hogy ha egy papiron múlik,akkor még aznap elvesz,de lagziban idegenekkel nem akar jópofizni.Akkor esett le,hogy ő azt hitte,nagy lagzit,felhajtást akarok.sosem akartam,csak nem került szóba.Így egy hónappal később házasodtunk,szülők,nagyszülők voltak csak jelen.
Most már a második babánkat várom.
relatív...akarsz esküvőt is utána, de azonnal, vagy csak kérje meg a kezed, hogy legyen mutatóba gyűrűd?
Az előbbi esetben hosszabb az idő, az utóbbi esetben rövidebb!
Kevés az infó, a teljes válszhoz...
Ha mindkét fél szeretne egyszer házasságot..
Ha már együtt élnek néhány éve, mindkettejüknek van munkája, és összegyűjtötték rá a keretet...
Tehát nem év kérdése, hanem élethelyzet. Hiszen ha 16 évesen összejönnek 4 év után még csak 20 évesek...suliba jarnak jó esetben..
Míg mi 5 év után 4 év munkaviszony, 3, 5 év együttélés után kötjük össze az életünket,26- 27 évesen..
26/n
Szerintem nem várni kell, hanem kinyitni a szádat, elmondani, hogy neked mi az elképzelésed, és megkérdezni, hogy ő mit akar.
Lehet, hogy neki a házasság nem is olyan fontos, és akkor várhatsz te még 20 éves is akár...
Szerintem ezt meg kell beszélni, kinek mi az elképzelése hosszú távon. De ha a pasinak nem fontos a házasság, akkor sem szabad, hogy megromoljon emiatt a kapcsolat. Hiszen nem a papírra van szüksége senkinek, hanem a szeretett férfira.
Nálunk a férjem nem akart esküvőt, én ezt tiszteletben tartottam, sosem emlegettem fel. Így éltünk együtt 7 évig, mire egyszer csak ő vetette fel, hogy házasodjunk össze. Azóta eltelt 6 év, született egy gyerkőcünk is. Mondta többször is, ha követelőztem volna, akkor sosem vesz el. Én pedig akkor nem szültem volna neki, de nem volt szükség, hogy ezt elmondjam, mert csak az esküvő után jött fel a gyerek téma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!