Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen napon kérték meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen napon kérték meg a kezetek?

Figyelt kérdés

Egy "átlagos" hétköznapon? Évordulókor? Karácsony, születésnap, akármi?

Meg úgy egyébként: Volt/van számotokra jelentősége annak, hogy mikor teszik fel a nagy kérdést?

2013. szept. 15. 13:29
1 2
 1/11 anonim válasza:
90%
Hétfő volt és egyben a megismerkedésünk 1,5 éves évfordulója...
2013. szept. 15. 13:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nincs jelentősége, egy ünnephez kötni is szép lehet, de a váratlan fordulatok is izgalmasak, nem? :D
2013. szept. 15. 13:42
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Szülinaphoz, karácsonyhoz kötni szerintem nem a legjobb. Oké nem fogjuk ünnepelni de akkor sem szeretném. Ez olyan mintha egy napon lenne a névnapod meg a születésnapod.
2013. szept. 15. 13:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Névnapomon :) azt mondta a férjem, hogy anyuéknál találkozunk, mert segít valamit apunak. Mondtam, rendben. Munka után siettem haza, előző este anyuval megbeszéltem, hogy főz valami finomat, névnapom alkalmából. Odaértem, egy cetli fogadott, hogy étterembe mentek (szüleim) sajnos sok intéznivalójuk akadt, így meghívnak vacsizni, ők ott várnak, szóltak Tominak is, bár ő késni fog. Elindultam, beléptem, és ki volt rakva Gratulálunk felirat, gondoltam, szerintem nem jó helyre jöttem, de aztán megláttam a páromat, majd a szüleimet, Tomi letérdelt, megkért. Ennek 9 éve :) az esküvőnk pedig az Ő szülinapján volt! :)
2013. szept. 15. 14:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A Balatonon nyaraltunk és első este a parton kért meg.
2013. szept. 15. 14:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A szülinapomon kért meg, de nem bánom, hiszen tudtam róla. Azt hiszem szombati nap volt. Az esküvőnk 1 hét múlva lesz.
2013. szept. 15. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hétköznap volt, előtte pont összeveszünk, és eljöttem tőle. Utánam jött, könyörgött hogy menjek vissza hozzá és beszéljük meg.

Felmentem, kibékültünk...majd az ujjamra húzta a gyűrűt.

2013. szept. 15. 17:00
 8/11 anonim válasza:
50%
7éve szilveszterkor pont a tűzijáték közben kérte meg a volt párom a keze.mostanra már el váltunk.
2013. szept. 15. 22:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Tavaly Valentin napon, amikor nem számítottam rá. Előtte karácsonykor úgy éreztem, mintha arra készülne, de mégsem és utána letettem a dologról, gondolván, hogy örökre élettársak maradunk és nem lesz esküvő. Nagyon nagy meglepetés volt! :) De ha sima hétköznap lett volna, azt sem bántam volna.
2013. szept. 16. 10:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Pont ma 2 éve egy hétfő reggelen, Sarti gyönyörű tengerpartján :):):)
2013. szept. 19. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!