Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogyan kertek meg a kezet?
Karácsony előtt kérték meg.Meghitt volt, én sírtam. :) Mi csak egy gyűrűt szerettünk volna,karikát.Ezért ő a nagyszülei gyűrűjét húzta fel az ujjamra.70 éves a gyűrű és gyönyörű.Ebben a hónapban lesz az esküvőnk.
2012. júl. 7. 20:46
Az en parom eves kozben kerte meg a kezem :-D jol meg is lepodtem ,majd nem leestem a kanaperol :) egy gyurut huzott az ujjamra amin ez a fel irat all,,i love you :) es iden lessz agusztusba az eskuvonk :)
2012. júl. 7. 23:20
Futás közben :)
4 hét múlva házasodunk :)
2012. júl. 8. 01:21
4/10 A kérdező kommentje:
Gratulalok mindenkinek,sok boldogsagot elore is!:D
5/10 A kérdező kommentje:
Nok valaszait varom!Otleteket arra hogyan(hol,mikor stb)kerjem meg a baratnom kezet.A gyuru mar megvan,olyat vettem amirol almodott,de ebben picit tanacstalan vagyok.A baratnom most 25.hetes terhes.(de nem ezert akarom elvenni,felreertes ne essek).Mar regen megakartam kerni de akkor meg korai lett volna.Varom az otleteket :)
Az én kezem még nem kérték meg... de azt szeretném, ha egy utazáson történne meg a dolog. Pl. ha elvinne a párom Rómába, sétálnánk a gyönyörű városban, este elvinne egy étterembe, és ott kérne meg. :) Persze semmi esélyem rá, hogy ez a közeljövőben megvalósuljon, de álmodozni lehet...
2012. júl. 8. 06:12
A barátnőd vágyait itt sajnos senki nem tudja megmondani neked.Van,aki szereti,ha kettesben történik ez a pillanat,van,aki látványos mások előtti eljegyzésre vágyik.Hogy a te barátnőd milyen ezt nem lehet kitalálni.Ha azt tudod,hogy milyen az álomgyűrűje,akkor azt is ki tudod deríteni,hogy milyen típusú eljegyzésre vágyik,milyen körülményre.Ha kettesbeni,akkor a lényeg,hogy zavartalan legyen,ne legyen otthon senki,ne legyen bekapcsolva telefon vagy ne állítson be senki.Ha látványosra vágyik,akkor tele van vele a net.A meglepkék csapata is segíthet,de elég csak a google-t használnod,ontják a hajmeresztőnél hameresztőbb ötleteket.
A babás dolog megmosolyogtatott.A gyerekhez nem volt korai semmi,csak a lánykéréshez. :)
2012. júl. 8. 11:30
8/10 A kérdező kommentje:
Hat ez igy alakult.A baba veletlen jott de a baratnom mar szeretett volna.(titkon en is szerettem volna mar egy kis apro talput).a baratnom inkabb szereny,romantikus es a meghitt dolgokat kedveli.szoval az mar biztos hogy kettesben kerem meg a kezet,de a kivitelezes meg kerdeses.koszonom az eddig irt valaszokat :)
Ha kettesben,akkor ne szervezd túl.Ha túl sok a logisztika és esetleg mások is be vannak vonva,hogy segítsenek,akkor stresszelni fogsz,azon fogsz izgulni,hogy minden időben meglegyen,hogy az időzítés jó legyen...Csak lazán.Az lesz a legszebb pillanat a számára,bármi is veszi körül őt akkor,te leszel a lényeg.
2012. júl. 8. 17:48
Ki pontozza le a válaszokat?
Bocsi az OFF-ért.
2012. júl. 11. 19:16
Kapcsolódó kérdések: