Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha 7 év után még nem kérték meg a lány kezét? Lány: 25, Fiú: 32
Egyetértek! Semennyire sem gáz, már miért lenne az! Majd egyszer annak is eljő az ideje! :)
Csak így mellékesként én már hallottam olyanról is, hogy házasság nélkül élnek együtt, gyerekük is született, hasonlók! Ezt csak mellékesként írtam!
Ha eddig nem akarta elvenni,akkor most miért akarná? Nem vele akarja leélni az életét,csak kényelmes így neki. Nem kell legalább a válással járó herce-hurca,ha ráun a lányra.
Eljegyzésnek pedig semmi értelme,mert az nem jelent semmi biztosítékot a házasságra.
ha még csak együtt sem éltek, akkor van az igazi gáz.
nekem teljesen mind1, hogy megkéri-e a párom a kezemet valaha, de sokat elmond, hogy már 2 éve együtt élünk, családot tervezünk, stb. számomra nem egy gyűrű vagy egy papír határozza meg a kapcsolat komolyságát, hanem az, hogy mit teszünk egymásért.
mondjuk aki szeretne menyasszony aztán feleség lenni, az nem dekkol csak úgy a levegőben 7 évig egy pasi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!