Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha 7 év után még nem kérték meg a lány kezét? Lány: 25, Fiú: 32
Csak egy vélemény:
He valaki kitart, akkor az papírok, házasság... nélkül is kitart, ha meg nem tart ki, akkor meg nincs az az eskü ami visszatartaná. Így tehát felesleges baromság az egész. Mi 10 év után kötöttünk házasságot, de csak azért mert gyereket akartunk, és így egy csomó herce-hurca elkerülhető.
Egyébként csak gondolj bele, mire biztosíték a házasság?
Az ég világon semmire. Semmi akadálya a válásnak. Tehát a házasságnak sincs sok értelme, maximum tényleg a gyerek szempontjából.
Mi 5 éve vagyunk együtt a párommal, 4 éve együtt is élünk, most született meg a második gyerek, és nem vagyunk házasok, és én UTÁLOM!!!!!
Egyszer kaptam egy gyűrűt jelképesen és ennyi.Nekem szükségem lenne arra, hogy papíron is együtt legyünk, 2 gyerekünk van, de még a fontos leveleit sem vehetem át.Kifogásokkal jön, hogy miért nem, de ha új kocsira van pénz, akkor egy gyűrűre miért nincs?
Szóval nyílván nem azért kérdezed, mert nem zavar.Ha nem akar elvenni, nem is fog, nem is lehet erőltetni.Akkor nyílván abban a kapcsolatban valami nem stimmel, úgy mint nálunk.
Lehet gáz is meg nem gáz is!
Szerintem ez mindenkinek az adott szituációjától függ.
(Ő L27 én F32 éves vagyok)
Mi 9,5 éve vagyunk együtt pár éve már együtt is lakunk papírok nélkül mert egyikünk sem akarja a herce hurcát. Gyerekkorában elváltak a szülei ez nagyon megviselte ezért nem erőlteti, én meg nem érzem többnek egy gyűrűtől vagy szertartástól a kapcsolatunkat...
Van egy 3 éves fiúnk.
Tervben van a házasság de nem sietünk vele, talán 1-2 év múlva. Sosem késő :)
Akkor gáz ha az egyik fél akarja és mondjuk erölteti is mert azzal kikészíti a másikat.
Nekünk nem gáz!
Nem tudom miért akarják beskatulyázni a házasságpártiak a nem házzasságpártiakat.
Anyámék is ki tudnak akasztani ezzel néha...
Ha valami jól működik házasság nélkül is miért kell elrontani házassággal???
Ha akarunk majd összeházasodunk, ha nem akarunk nem fogunk csak azért hogy mások jól érezzék magukat egy méregdrága partin...
Sajnos a házasság nem csak arról a 2 emberről szól akik összeházasodnak. Egy igazi lagzi nem is olcsó játék és ha meg akarod adni a módját akkor komoly előkészületeket is kíván. Sokmindenki egyszerűen nem is teheti meg hogy milliókat költsön egy ekkora felhajtásra mikor a mai világban lakást se tud venni.
Gondolkodj kicsit más ember fejével is mielőtt ítélkezel.
"Kapcsold sebességbe az agyad mielőtt kinyitod a szád" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!