Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kedves házas nők! Hol és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves házas nők! Hol és milyen szituációban kérték meg a kezetek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 17:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%
Egyszer csak felvetettem, hogy lassan ideje lenne összeházasodni.
2012. okt. 24. 17:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szülinapom volt,egész nap vártam,hogy köszöntsön fel a párom de semmi.Szomorúan lefeküdtem aludni,azt hittem elfelejtette a szülinapom mert még azt se mondta jó napot.Odabújt hozzám.Kérdezte mi a bajom miért vagyok szomorú,nem szeretné ha rossz kedvem lenne,mert engem akar feleségül venni,nem tudna igy szeretni más nőt.Aztán megfogta a kezem és ráhúzta a gyűrűt a takaró alatt.Nagyon szép volt mindig egy gyönyörű emlék marad.Igaz rá 2hónapjára megcsalt és kidobott mint egy szar..os kutyát :D
2012. okt. 25. 07:34
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó!Ez tényleg igaz vagy kamuzol???! :O
2012. okt. 25. 07:53
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Isten bizony igaz.Ez történt velem sajnos.Igaz több éve volt már,de még mindig elkap az ideg ha vissza gondolok arra,hogy tette ki a szűröm.Azért van benne tanulság- Mindegy hogyan és mivel kéri meg valaki a párja kezét csak amit mond az legyen igaz!
2012. okt. 25. 10:01
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
mi otthon voltunk a 4. évfordulónkon. Feküdtünk az ágyon, beszélgettünk. Utólag már tudom, hogy szegénykém ki akart robbantani az ágyból, hogy elővehesse a gyűrűt, de én inkább csak feküdtem :) Aztán amikor rájött, hogy nem fogok megmozdulni, letérdelt az ágy mellé, és megkérdezte, hogy hozzámennék-e feleségül. Mondom persze! De annyiszor beszéltünk már róla, hogy nem hittem, hogy komolyan kérdezi. Aztán elővette a dobozt és a gyűrűt, és megint megkérdezte. Én elkezdtem bőgni, mondtam, hogy persze :) Annak ellenére bőgtem, hogy számítottam rá, de mégsem hittem :) Szép emlék marad! :)
2012. okt. 25. 12:22
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi vaqn azóta az ürgével, nem robban fel? Én az ilyen köcsögöknél mindig arra várok, hogy majd az "élet" vagy Isten visszaadja neki. Itt nem történt valami?
2012. okt. 26. 11:40
 7/20 A kérdező kommentje:

Uhh második sajnálom ami történt:s Örülj annak, hogy így alakult, mert meg se érdemelt téged:) De szerintem ne hozzuk fel ezeket a dolgokat! Ez már csak a múlt.

5-ös az vicces lehetett, elképzeltem ahogy párod ott nyaggat, hogy kelj már ki az ágyból xD de egyébként aranyos:)

Utolsó, szerintem az élet már visszaadta neki, úgy hogy elveszített egy nagyon jó lányt:)

2012. okt. 26. 11:47
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még befejezem a történetet : 2hónapjára rá egy este kidobott,hogy már van új kapcsolata egy ideje...aztán a csaj kidobta,mert állitólag azt is megcsalta.most meg csődtömeg az élete,drogos,alkoholista 30éves fejére.Elvették a hajtásiát mert részegen többször is vezetett.Szóval egy roncs vált belle.De azóta jóbba vagyok a lányal kivel megcsalt,ő mesélte el hogy mivan vele mostanában.Hát igen örülök hogy így történt,mert már jó életem van,igaz sokáig tartott míg idáig jutottam.
2012. okt. 26. 12:40
 9/20 A kérdező kommentje:

Nekem is volt ilyen barátnőm, ő 1évig hazudott:D

Azóta se tudom mi van vele, csak annyit, hogy van egy másik barátja.. remélem ő is a legrosszabbakat kapja az élettől, mert bizony én évekig szenvedtem ez miatt, de már rájöttem, hogy azt se érdemli meg, hogy róla beszéljek:D

2012. okt. 26. 13:27
 10/20 Pub ***** válasza:
100%
bnom elvitt moziba. a beharangozo reklámok utan a kozos fénykepeink tuntek fel a vasznon majd egy kis film a leendo ferjemmel, hogy mennyire szeret es ha hozza akarok menni akkor menjek ki a moziterembol. kinn vart ram a gyuruvel:) hat mondanom sem kell az egesz terem odavolt:)
2012. okt. 26. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!