Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti "megkönnyeztétek" a lánykér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti "megkönnyeztétek" a lánykéréseteket? Elmesélnétek, hogy volt? :-)

Figyelt kérdés

2013. szept. 10. 11:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 8-as válaszoló!

Szerintem, semmi közöd ahhoz, hogy előbb lett gyerekük és utána házasodtak össze. Vicces, hogy egyesek azt hiszik, hogy az általuk képviselt értékrend az egyetlen helyes a világon. És már eljött az idő nálad, amikor a sorrend az, hogy: ítélkezel, véleményt alkotsz, meghallgatod, megismered.

2013. szept. 10. 12:59
 12/13 anonim ***** válasza:
63%

Első vagyok!

Kipróbáltam a párom bevált így igent is mondtam :D ...

Összejöttünk 2 hétre rá együtt éltünk 9 hónapja voltunk együtt tervezetten vártuk a gyerekünket, Első évfordulónkon már rugdosott a Fiam a másodikon már ácsorgott...

megszületett mindene megvolt (szülőknél a tetőtért alakítottuk át), kocsit vettünk a régi helyett, házat, rengeteget nyaralunk, csvargunk sok országban jártunk közös az érdeklődési körünk is. 4 év után eljegyzett (ennek már 1 éve..) most várjuk a második babánkat, Fiúnk lassan 4 éves... Bevált és Én is beváltam úgy néz ki :D ...

Házasodni nem fogunk szerintem ettől független mert ugyanaz a vezetéknevünk, tehát semmi nem változna...

Én 25 vagyok 20 voltam mikor megismertem, Ő 28 és 23 volt...

Nekem ez így volt jó... Senkivel nem cserélnék vagy fordítanék sorrendet soha! Minden így tökéletes!

kezdeményezés, flört, randizás, házasság, szex, gyerek, válás... A mai világban réges-régen nincs ilyen sorrend :)

2013. szept. 10. 13:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem, nem volt igazán romantikus, inkább a megbeszéltük kategóriába tartozott

Viszont amikor a gyűrűket választottuk, akkor az valahogy nagyon jó volt, plusz amikor felhúztuk (nem volt köves gyűrűm, nem akartam, a karikát horduk bal kezen a jegyesség alatt)

2 dolgot könnyeztem meg

Amikor a szüleimnek bejelentettük, és az áldasukat kérte a férjem.

A másik az esküvő előtt a lánykikérő, búcsúztató...akkor potyogtak a könnyeim(szerencsére a sminkem fixálva lett:))

2013. nov. 2. 10:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!