Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti "megkönnyeztétek" a lánykér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti "megkönnyeztétek" a lánykéréseteket? Elmesélnétek, hogy volt? :-)

Figyelt kérdés

2013. szept. 10. 11:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%

Kimentünk bécsbe karácsonyi vásárra kicsit kirándulni vásárolgatni stb...

Párom Fiúnk meg Én. Este mikor rongyá jártuk a lábunkat megkérdezte milyen volt, mondtam hogy isteni, gyönyörű éls köszönjük. megállt, letérdelt és megkérdezte a gyűrűvel a kezében. Álltam és csak azt kérdezgettem, hogy ez most komoly? ez most komoly??? viccelsz?

És amikor már röhögött rajtam akkor természetesen igent mondtam

2013. szept. 10. 11:40
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Igen, könnyesre röhögtem magam..

Egy túra alkalmával kérte meg a kezem. Kéktúrán vettünk részt többed magunkkal. Olyan helyen sátoroztunk le, ami keresztezte a vaddisznók útvonalát, így éjszaka arra ébredt mindenki hogy a vaddisznók trappolnak át a táborterületünkön, és mindenbe beakadva rohantak. A mi sátrunkat egy darabig húzták is szegények.. Bevallom nagyon féltem, de mégis röhögtem, mert míg én összegömbölyödve gurultam a hálózsákomban, addig a párom kigurult a sátorból, elkapta a sátor zsinórját, és csak azt lehetett hallani hogy kiabál, hogy

" ereszd el a nőmet!!! Ő az enyém!" (a vaddisznó alig várta hogy kiszabaduljon a a sátor fogságából..

Szóval 5 percig csak kiabált, és rángatta a sátort. Végül is kiszabadult az állat, majd bemászott és megkérdezte hogy ezek után hozzámennék-e feleségül, hiszen egy szörnytől is megvédett.. Igent mondtam neki..

(első házassági évfordulóra egy hatalmas plüss vaddisznót kaptam ajándékba)

2013. szept. 10. 11:46
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Én csak utána, a válásomnál könnyeztem meg, hogy annak idején megkaptam a csajt.
2013. szept. 10. 11:50
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem sírtam, sokkolódtam a meglepetéstől :) Még a városban sem kellett volna, hogy legyen, elutaztam épp aznap, az évfordulónkat két nappal korábban ünnepeltük meg emiatt. Akkor kicsit számítottam rá, de nem történt semmi, így el is felejtettem. 3 órát utazott, hogy ott legyen a másik városban, ahol évekkel korábban először találkoztunk. Már a jelenléte is döbbenetes volt, amikor megláttam a nyakába ugrottam, nagyon örültem neki, azt hittem, ez a meglepim, hogy ott van, de amikor letérdelt és megkért, el sem hittem, amit látok :) Csak azt hajtogattam, hogy "ez most komoly? tényleg? Komolyan? jajj, de szép gyűrű! komolyan?" :D aztán "igen" helyett azt válaszoltam, hogy "aha" :D le voltam sokkolva teljesen :) másnap fogtam csak fel igazán, szerintem :)
2013. szept. 10. 11:51
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem, mert párom annyira de annyira béna tud lenni romantikát igénylő helyzetekben... Ha arra a pillanatra gondolok, amikor majd végre kimondjuk az igent, kivétel nélkül könnyes lesz a szemem, de maga a lánykérés inkább volt vicc :)
2013. szept. 10. 11:56
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
igen, de már előtte is sírtam, épp nagyon magam alatt voltam, ő meg ezzel próbált megvigasztalni
2013. szept. 10. 12:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert nem volt amolyan romantikus meglepetés szerű lánykérés. Már 7 éve együtt éltünk. Telefonon csevegtünk, miközben a párom felvetette, hogy házasodjunk össze. A hangsúlyból érezni lehetett, hogy sokat agyalt rajta, és örül a saját elhatározásának, így csak mosolyogtam percekig, miután letettük a telefont. Az esküvő emlékezetesebb volt, a párom ünnepélyes arccal és meghatódva mondta el az esküt, közben nézett a szemembe csillogó szemekkel és boldogan mosolygott:) Ez többet ért nekem bármilyen meglepetés-lánykérésnél.

De tetszenek a jópofa, ötletes lánykérések, ez tény:D

2013. szept. 10. 12:08
 8/13 anonim ***** válasza:
9%

1. Válaszoló:

Szerintem,ha már fiatok van, az majdnem olyan, mintha máris házasok lennétek.

Vicces, hogy ma már minden fordítva megy. Lassan eljön az idő, amikor a sorrend ez lesz: válás, gyerek, szex, házasság, randizás,flört,kezdeményezés.

2013. szept. 10. 12:31
 9/13 anonim ***** válasza:
74%
Vicces, hogy egyesek nem képesek a kérdésre válaszolni, csak kritizálni :)
2013. szept. 10. 12:35
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Mitől lesz egy lánykérés története hasznos vagy nem hasznos, amikor úgy szól a kérdés, hogy "elmesélnétek"? Elmesélték többen, és erre le lettek pontozva. Kinek fájtak a történetek és miért? Mert őt még nem kérték meg, vagy mi a baj? Komolyan nem értem!
2013. szept. 10. 12:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!