Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti "megkönnyeztétek" a lánykéréseteket? Elmesélnétek, hogy volt? :-)
Kimentünk bécsbe karácsonyi vásárra kicsit kirándulni vásárolgatni stb...
Párom Fiúnk meg Én. Este mikor rongyá jártuk a lábunkat megkérdezte milyen volt, mondtam hogy isteni, gyönyörű éls köszönjük. megállt, letérdelt és megkérdezte a gyűrűvel a kezében. Álltam és csak azt kérdezgettem, hogy ez most komoly? ez most komoly??? viccelsz?
És amikor már röhögött rajtam akkor természetesen igent mondtam
Igen, könnyesre röhögtem magam..
Egy túra alkalmával kérte meg a kezem. Kéktúrán vettünk részt többed magunkkal. Olyan helyen sátoroztunk le, ami keresztezte a vaddisznók útvonalát, így éjszaka arra ébredt mindenki hogy a vaddisznók trappolnak át a táborterületünkön, és mindenbe beakadva rohantak. A mi sátrunkat egy darabig húzták is szegények.. Bevallom nagyon féltem, de mégis röhögtem, mert míg én összegömbölyödve gurultam a hálózsákomban, addig a párom kigurult a sátorból, elkapta a sátor zsinórját, és csak azt lehetett hallani hogy kiabál, hogy
" ereszd el a nőmet!!! Ő az enyém!" (a vaddisznó alig várta hogy kiszabaduljon a a sátor fogságából..
Szóval 5 percig csak kiabált, és rángatta a sátort. Végül is kiszabadult az állat, majd bemászott és megkérdezte hogy ezek után hozzámennék-e feleségül, hiszen egy szörnytől is megvédett.. Igent mondtam neki..
(első házassági évfordulóra egy hatalmas plüss vaddisznót kaptam ajándékba)
Nem, mert nem volt amolyan romantikus meglepetés szerű lánykérés. Már 7 éve együtt éltünk. Telefonon csevegtünk, miközben a párom felvetette, hogy házasodjunk össze. A hangsúlyból érezni lehetett, hogy sokat agyalt rajta, és örül a saját elhatározásának, így csak mosolyogtam percekig, miután letettük a telefont. Az esküvő emlékezetesebb volt, a párom ünnepélyes arccal és meghatódva mondta el az esküt, közben nézett a szemembe csillogó szemekkel és boldogan mosolygott:) Ez többet ért nekem bármilyen meglepetés-lánykérésnél.
De tetszenek a jópofa, ötletes lánykérések, ez tény:D
1. Válaszoló:
Szerintem,ha már fiatok van, az majdnem olyan, mintha máris házasok lennétek.
Vicces, hogy ma már minden fordítva megy. Lassan eljön az idő, amikor a sorrend ez lesz: válás, gyerek, szex, házasság, randizás,flört,kezdeményezés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!