Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez tényleg nem kellene rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg nem kellene rosszul essen?

Figyelt kérdés
Párommal 4 éve ismerjük egymást, tavaly volt egy időszak, amikor ki volt fordulva önmagából, annyira, hogy elég durva dolgokat művelt velem (semmibe vett, lekezelően bánt velem, hazudozott, megalázott), jobbnak láttam ha szakítunk. Fél év elteltével jelentkezett, megbánta, sajnálta, azt mondta rájött, hogy szeret, újra összejöttünk, aztán megkérte a kezem. Az a gondom, hogy amikor kicsit is úgy viselkedik, mint ahogy viselkedett, mielőtt elkezdett volna bántani, megijedek s megkérdőjelezem, hogy jól döntöttem-e. Ebből vita lett minap, és azt mondta, hogy ha nem akarná, hogy minden jól menjen, szerintem belevert volna egy borzasztó nagy összeget a gyűrűmbe, ami nekem rosszul esett. Most akkor egy összeggel elrendezünk mindent? Én reagálom túl, velem van a baj?
2013. aug. 20. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

"amikor kicsit is úgy viselkedik, mint ahogy viselkedett, mielőtt elkezdett volna bántani, megijedek s megkérdőjelezem, hogy jól döntöttem-e"

A helyedben nem megkérdöjelezném, hanem elküldeném - ugyanis ez arra utal, hogy csak idö kérdése, mire megint belejut a régi megszokásba.

Az meg, hogy "belevert volna egy borzasztó nagy összeget a gyűrűmbe" elég szánalmas megjegyzés, és ennek egyenes folytatása lesz, hogy "ha már elvettelek", akkor hallgass, akkor is, amikor megver késöbb.

2013. aug. 20. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Ebből is látszik, hogy az emberek nem változnak.
2013. aug. 20. 11:03
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Nem veled van a baj! Most kiengesztelt azzal, hogy megkérte a kezedet és még fel is hánytorgatja, hogy jajj akkor nem áldozott volna rád ennyit!

Viszont lehet, hogy nem ismétli meg többet,amit tett veled, adni kell még egy esélyt.Ugyanakkor a kérdés ott lehet, hogy majd egyszer ujra lehet ilyen viselkedésü.Te jobban ismered, jobban meg tudod állapitani, hogy megismétlõdhet-e ugyanaz.

Nekem is csinált sokszor ilyet a férjem, mielõtt összeházasodtunk, visszasirta magát és én megbocsájtottam, utána ugyanugy ismételte a hibákat és még el sem ismeri nagyon!

2013. aug. 20. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Gondolkozz férfiaggyal. Először is, ne hánytorgasd fel életed végé ig, hogy mi volt évekkel ezelőtt; akkor szemét volt, de megbeszéltétek, kiengesztelt, esküvőre készültök -ne lovagolj a régi sérelmeiden. Másodszor, lehet, hogy nektek nőknek csak az eljegyzés ténye számít, de hidd el, hogy a legtöbb férfi a szándékai komolyságával arányos árban vesz gyűrűt. Nem az árát hánytorgatta fel, hanem felhívta a figyelmedet, hogy ne hisztikézz a régi dolgai miatt most, mert azóta megváltozott, eljegyzett, mit csináljon még? Nyilván nem lett belőle tökéletes álomlovag, de amit tudott azt megtette, biztos te sem vagy tökéletes, nem? Tényleg ne akadj le a múltbeli dolgainál, mert ezzel kasztrálod a társadat.
2013. aug. 20. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:
77%

Vissza se kellett volna fogadni, nemhogy igent mondani neki.

Nem reagálod túl egyáltalán. Ez a pasi még mindig egy utolsó féreg, csak éppen most jobb időszakát éli. Rohadtul meg fogod bánni, ha vele maradsz..

2013. aug. 20. 16:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt,hogy kicsit is úgy viselkedik,mielőtt el kezdett bántani? Ez eléggé úgy hangzik,hogy most is szemétkedik csak nem akarod borítani a bilit,mert megkérte a kezed.Félsz tőle? Szerinted el tudod őt viselni életed végéig?
2013. aug. 20. 21:40
 7/8 A kérdező kommentje:
A 'kicsit is úgy viselkedik...' alatt nem valami eget rengető dolgot kell érteni, hanem teljesen normális dolgokat, ami csak nekem tűnik fel, másnak teljesen természetes (pl. csendesebb a megszokottnál). Tudom, hogy nem lehet mindig jókedvű és beszédes, de mielőtt megtörtént volna ami történt, elég sokáig csendes volt, ha kérdeztem, hogy mi a gond, mindig hárított. Szó sincs arról, hogy félnék tőle, inkább attól, hogy mi lesz, ha újból az történik ami történt.
2013. aug. 20. 21:58
 8/8 anonim válasza:
Tudom,hogy régi téma,de volt barátnőmmel ugyanez volt a helyzet és az őrületbe kergetett. Az egy más kérdés,hogy én az első kapcsolatban sem voltam rossz pár,csak úgy lettem beállítva. Aztán amikor újra megpróbáltuk nap,mint nap megkaptam a hülyeségeit,és ez egy férfinak idegesítő tud lenni. Emberfüggő mondjuk.
2015. febr. 21. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!