Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg nem kellene rosszul essen?
"amikor kicsit is úgy viselkedik, mint ahogy viselkedett, mielőtt elkezdett volna bántani, megijedek s megkérdőjelezem, hogy jól döntöttem-e"
A helyedben nem megkérdöjelezném, hanem elküldeném - ugyanis ez arra utal, hogy csak idö kérdése, mire megint belejut a régi megszokásba.
Az meg, hogy "belevert volna egy borzasztó nagy összeget a gyűrűmbe" elég szánalmas megjegyzés, és ennek egyenes folytatása lesz, hogy "ha már elvettelek", akkor hallgass, akkor is, amikor megver késöbb.
Nem veled van a baj! Most kiengesztelt azzal, hogy megkérte a kezedet és még fel is hánytorgatja, hogy jajj akkor nem áldozott volna rád ennyit!
Viszont lehet, hogy nem ismétli meg többet,amit tett veled, adni kell még egy esélyt.Ugyanakkor a kérdés ott lehet, hogy majd egyszer ujra lehet ilyen viselkedésü.Te jobban ismered, jobban meg tudod állapitani, hogy megismétlõdhet-e ugyanaz.
Nekem is csinált sokszor ilyet a férjem, mielõtt összeházasodtunk, visszasirta magát és én megbocsájtottam, utána ugyanugy ismételte a hibákat és még el sem ismeri nagyon!
Vissza se kellett volna fogadni, nemhogy igent mondani neki.
Nem reagálod túl egyáltalán. Ez a pasi még mindig egy utolsó féreg, csak éppen most jobb időszakát éli. Rohadtul meg fogod bánni, ha vele maradsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!