Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez ugye nem kellene, hogy...

Ez ugye nem kellene, hogy rosszul essen?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy butaság ezen fennakadnom, de kicsit rosszul esett. Van egy nálam 4 évvel fiatalabb hugom, aki sokáig kissé alacsony volt a korosztályához képest. Most 13 éves, és eléggé megnyúlt rövid idő alatt, 165 centi lett. Anyukám mondta neki, hogy örül, hogy mégsem maard alacsony. Az én fülem hallatára mondta, én meg csak 160 vagyok :(. Kicsit rosszul esett a dolog, bár biztos nem kellene így magamra venni de akkor is rosszul esett.
2012. aug. 25. 18:10
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs a szóismétlésért, nem olvastam vissza.
2012. aug. 25. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd a szívedre. Anyukád biztos nem azért mondta ezt, hogy téged megbántson.

A magasságot úgy sem lehet befolyásolni, a 160 cm pedig egyáltalán nem vészesen alacsony. :)

2012. aug. 25. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Fiu vagy, vagy lány? Mert ha srác vagy akkor tényleg gáz, de ha lány akkor tényleg nem kellene, hogy ügyet csinálj belőle! Egy 160 cm-es nő teljesen átlagos és nőknél amúgy sem számít a magasság, sőt számomra az úgy 175 cm fölötti nők kifejezetten taszítóak. 155 cm fölött már teljesen normális vagy és ha ügyelsz a külsődre is, akkor semmi gond nem lehet.
2012. aug. 25. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyugi én is 160 vagyok és a húgom biztosan magasabb lesz nálam, mert ő inkább apukánkra ütött. Egyébként mi még nem is vagyunk olyan kicsik, csak nézz szét az utcán! Butaság ilyenen gyötörni magad.
2012. aug. 25. 18:28
 5/7 Nanamia ***** válasza:

Szerintem ne vedd magadra...én is 162 cm vagyok, húgom 12 éves, de lassan már nagyobb nálam. Nálunk is a családban mindenki alacsonyabb termetű, csak húgom nyúlik ennyire. Inkább én szoktam poénkodni azzal, hogy milyen magas lesz. :)

Amúgy, fogadd el, hogy te ekkora és ilyen vagy, és akkor az ég világon nem lesz ezzel (se más egyébbel) problémád magadon.

2012. aug. 25. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 178 cm vagyok, nővérem 166. Úgyhogy készülj fel annak a lehetőségére, hogy jóval túl fog nőni. Egyébként a magasság megítélése relatív, mindenkinek más tetszik. Lehet anyukád szerint szebbek a magasabb lányok, hosszabb végtagok, de valaki szerint biztosan te vagy csinosabb.
2012. aug. 25. 19:28
 7/7 A kérdező kommentje:
A 166 szerintem szép magasság, azért mégsem 160. Nekem tökéletes lenne a 165-168, igazából ennyi szeretnék lenni de már nem leszek úgysem. Magassarkú nélkül legalábbis. Na de vannak ennél nagyobb bajok is az életben ezzel tisztában vagyok :)
2012. aug. 25. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!