Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is baj ez?

Figyelt kérdés

Miért baj az ha valahol mélyen zavar az, hogy nálam sokkal kevesebb ideje együtt levő lányokat eljegyeznek?

Mivel azt vallom, hogy a párommal MINDENT meg kell beszélni (főleg ami bánt) elmondom neki, hogy ez zavar engem. (Mivel ismer észre veszi, hogy gondom van még akkor is ha valamelyest próbálom leplezni)

Erre azt mondjátok, hogy ez kikönyörgés?

Miért?

Nem azért mondom el neki!

Tudom, hogy el fog és el is akar venni, megbeszéltük már rég.

Igaz, hogy valamelyest türelmetlenül várom, de eszem ágában nincs rávezetni arra, hogy tegye meg most vagy hamarabb.

Az ő döntése és akarata az, hogy mikor fogja.

Szóval miért számít az kikönyörgésnek, ha elmondom azt ami bánt?

Inkább hazudjak, és mondjam, hogy nincs semmi, amikor látszik rajtam?

2013. aug. 18. 13:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hm.. Köszönöm a hasznos válaszokat!

Az anális szex példa tetszett!

Azt hiszem igaz.

Attól nem félek, hogy lelép, mert a kapcsolatunk elég stabil,

inkább attól, hogy tényleg nyaggatásnak veszi, pedig a legőszintébben mondhatom, hogy részemről nem az.

No mindegy, én nem akarok senkinek semmit bizonygatni,

köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 18. 16:10
 12/17 anonim ***** válasza:
44%

Ej, de nagy divat lett itt az oldalon ekkora fenekét keríteni ennek a "kikönyörgésnek". Ha az kikönyörgés, ha egy nő szóba hozza, hogy szeretne eljegyzést, akkor ennyi erővel az is kikönyörgés, ha a férfi hozza szóba, tehát elvileg a lánykérés is az.

Két felnőtt, párkapcsolatban élő embernek igenis joga van megbeszélni a kétségeiket, a terveiket, a jövőképüket, meg hogy mit, miért szeretnének.

Hisztizni nem kell, duzzogni nem kell, viszont értelmes ember módjára igenis meg lehet beszélni.

2013. aug. 18. 16:23
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

" Ha az kikönyörgés, ha egy nő szóba hozza, hogy szeretne eljegyzést, akkor ennyi erővel az is kikönyörgés, ha a férfi hozza szóba, tehát elvileg a lánykérés is az. "

Kikönyörgés:

"Jajjnemazér hogy most eljegyezzél, de figyelj, már a Julit meg a Marit is eljegyezték legutóbb, most meg az Erzsit, pedig ők 3 nappal kevesebb ideje járnak mint mi, tudod ez engem annyira bánt, miért van az, hogy mindenkit eljegyeznek csak engem nem? Most tényleg nem az, hogy most el kellene jegyezned vagy valami, de a Mari olyan szép gyűrűt kapott, képzeld milyen boldog lennék tőle én is..."

Beszélgetés:

"Figyelj, együtt élünk már egy ideje, úgy érzem jól megvagyunk, és beszéltünk már arról, hogy egyszer majd szeretnénk összeházasodni. Én úgy érzem, hogy ha továbbra is ilyen jól mennek a dolgok, akkor lassan késznek érzem magamat rá ennyi együtt töltött, szép év után, mert szeretlek téged, és veled szeretném leélni az életem."

Remélem érezzük a különbséget.

2013. aug. 18. 16:30
 14/17 anonim ***** válasza:
70%
Az a vicces, hogy ha a nőnek akármilyen problémája van, főleg a férfival, azt mindenkinek el tudja panaszolni, szomszédnak, barátnőnek, gyakorikérdések.hu olvasóinak, de hogy a párjával megbeszélje... az jut eszébe legutoljára. Bezzeg amikor szarul esik neki, hogy nem kérik meg a kezét, hirtelen a férje lesz a legjobb barátja, és csakis, de csakis neki tud beszélni arról, hogy mi bántja. :) Na persze...
2013. aug. 18. 16:31
 15/17 anonim ***** válasza:

13-as, köszönöm, hogy bővített formában elismételted, amit írtam, így biztos többen megértik majd. :)

12-es voltam.

2013. aug. 18. 16:31
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Mindenféleképpen tisztázni kell egyébként, mi a jövőkép és egyezik-e a kettőtöké, minden téren, pl. a házasság kérdésében is, de több más kérdésben is. Különben mindkettőtöket kellemetlen meglepetések érhetnek.
2013. aug. 18. 16:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az a baj, hogy ha sokat emleget, és megkér, akkor nem lesz olyan jó érzés, mert nem tudod, hogy őszintén megkér, mert szeret, vagy csak beadta a derekát. Az rossz érzés lehet.

Most nem az, mert mi is beszélgetünk néha ilyenről, ha valaki megházasodik, de nekem nem esik rosszul, ha mások megházasodnak, örülök az örömüknek. És őszintén. Szerintem már csak mesterségesen becsavarod magad ebbe a féltékenységbe.

2013. aug. 21. 19:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!